Forferdelig, styr unna!!
Vi var på helgetur i Krsa og så fram til å besøke mother of India siden vi leste så mange bra anmeldelser av stedet. Vi hadde booket bord til kl. 20.00, litt seint mtp. barnet men var det tidligste ledige så vi tok sjansen. Vi har spist mye på indisk restaurant tidligere i både inn og utland, så har en del erfaring - stort sett gode fram til nå.
For det første måtte vi vente på maten i 1,5 time! Ikke greit når man har med et barn på 5 år. Selv om andre i lokalet fikk servert en starter, så vi ikke noe til dette. Vi fikk servert en smakløs ris 10 minutter før resten kom, så denne rakk nesten å bli kald. Kona bestilte garlic chicken som i og for seg var ok. Min «mix grill» var både kald og knusk tørr. Retten ble servert på et jern-fat som er meningen at skal være varmt, det var det ikke. Grønnsakene som kjøttet lå på var ikke stekt.
Sønnen vår ville bare ha en pomfri. Denne fikk han med kyllingrester i, så han endte med å spytte ut mat over hele seg når han fant ut det.
De unnskyldte seg med at de hadde tatt inn for mange gjester, men når jeg leser at dette har vært gjennomgående i sommer blir jeg bare sint. Ikke dra hit.
Vi kommer aldri igjen.