“Fantastiske smaker i lun og hjertelig atmosfære”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 7 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Indisk
God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig koselig lokale med massevis av farger, glitter og varme. En avslappende atmosfære i vakre omgivelser. Maten var fantstisk god. Vi prøvde litt ulike retter, og alle falt i smak. Vil særlig anbefale Garlic Tikka; helt utrolig møre kyllingbiter servert med masse gode grønnsaker og saus. Vi drakk også rosa indiske bobler - det var friskt og passet ypperlig til maten. Jeg kan virkelig anbefale Mother India om en ønsker skikkelig deilig mat i en behagelig, spennende og gjennomført restaurant. Dette er en opplevelse.

Takk, Fredrikke B

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Koselig atmosfære, hyggelig service og god mat. Booket bord i forkant - dette er nok nødvendig midt i fellesferien. Vi fikk ta med vogn med sovende barn inn i lokalet, selv om det var fullbooket :)

Takk, Vegard B
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom en travel torsdag under Palmesus og hadde booket bord. Satt ute for å se litt av livet i Markens. Maten er god med gode smaker, drinkene likeså. Personalet er veldig hyggelige og veldig blide. Prisnivået er relativt høyt, også på drikke.

Takk, 897kristins
Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Rause porsjoner med nydelig mat ( lammecarré) servert av hyggelig servitør. Vi bestilte hvert vårt nanbrød for to, men hadde holdt med ett.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, annesH7858ZP
Anmeldt 21. juni 2022

God porsjon med nydelig mat. Fikk anbefalinger som passet perfekt. Hyggelig, god og vennlig service.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Passport493203

Reisende som så på Mother India, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!