“Brukbart men treg servering.”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 7 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Indisk
God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Maten var god men det tok uforholdsmessig lang tid før vi ble servert. ( over 45 minutter)
Først var det ventetid for å få bord. Dette var vår skyld da vi ikke hadde bestilt. Deretter måtte vi vente i over 45 minutter eter at vi hadde bestilt før vi fikk hovedretten.
God mat men beregn god tid.

Dato for besøk: oktober 2024
Takk, Ulf O

Anmeldt 9. august 2024

God mat, flinke servitører. God service. Vi var på gjennomreise, men booker bord her ved neste anledning. Mye plantebaserte alternativer. Både vegetar og vegansk. Anbefales varmt om du er i Kristiansand.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Hege-Charlotte J
Anmeldt 22. juli 2024

I kveld fikk jeg den beste indiske maten jeg noen gang har spist. Det var en fin atmosfære og vi fikk rask og hyggelig service.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Atle T
Anmeldt 16. juli 2024

Meg og ei veninne var der i dag og spiste. Det var flinke servitør og god service og gode kokker. Det var VELDIG god mat. 😊🍽. Jeg prøvde en av hennes nye retter Bombay Butter Masala Chicken og den var veldig god og store porsjoner. Hvis du ikke spiser opp så får du med deg resten hvis du vil. Kan anbefales. Men husk å bestille bord hvis dere skal spise.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Malin Hogseth F
Anmeldt 10. juli 2024 via mobile enheter

Bestilte Takeaway Mix Tikken Masala. Risen og sausen var ok men kjøttet var tørt og overstekt.
Nanbrødet smakte bra. Gode store porsjoner men anbefaler å spise på selve restauranten.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Nina T

Reisende som så på Mother India, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!