Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergod sandwich.”
Anmeldelse av Kjokkenskapet

Kjokkenskapet
Vurdert som nr. 62 av 154 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Supergod sandwich. Bestilte en en varm med kylling og salat, mye god mat til en virkelig god pris. Absolutt å anbefale

Dato for besøk: september 2020
Takk, Tommy S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 43 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2020 via mobile enheter

Kjøkkenskapet ligger i Lillemarkens, et kjøpesenter mellom handlegata Markens og havna i Kristiansand. Her serveres sandwich, salater og bakervarer. De har også en kaffemeny og lager god kaffe.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2019 via mobile enheter

Spiste inne, men maten ble unødig surret i plastfilm. Kundene bes om å rydde etter seg, men jeg fikk ikke muligheten til å kildesortere så vidt jeg kunne se. Vegetar-sandwichen inneholder det samme som ikke-vegetar variantene minus kjøtt, men til samme pris. De bør enten redusere pris eller tilsette et annet fyll.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, markrayen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2018 via mobile enheter

Nydelige ferdigsmlrte skiver. Kjempegode salater i store porsjoner med nydelig grovt brød til. Sunt og veldig godt, og i en rimelig pris i forhold til mengde salat. Du kan også velge selv hva du vil ha oppi salaten eller velge pålegg på sandwichen.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, jegerjst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018

Kjøkkenskapet fungerer bra for en raskt snack. Mye trafikk av andre handlende og litt vanskelig med trappetrinn opp til disken, men det fungerer greit.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kjokkenskapet, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Kjokkenskapet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din