Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smuler på ALLE bordene”
Anmeldelse av Drommeplassen

Drommeplassen
Vurdert som nr. 2 av 7 Smått og godt i Kristiansand
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Skulle innom å ta meg en kopp kaffe, og lese ei bok, og det var ikke ett eneste bord som var rent. Ellers så var en ok kopp kaffe, og bakeverkene smaker godt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Terje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 91 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære, behjelpelig cafearbeidere som forklarer, fantastisk smak på avocadokremen. Veldog godt brød og mye godt / sunt å velge mellom. Passer spesielt fint for de som behøver glutenfritt. Organicvennlig.

Dato for besøk: september 2018
Takk, siljeandr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Trivelig lokal både inne og utenfor. Godt utvalg i delikate kaker og annet bakverk. Smoothiene var varme- det trakk noe ned på smaksopplevelsen. Skal prøve lunsj her ved en annen anledning da salatbaren så veldig fristende ut

Dato for besøk: september 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

31 januar bestilte vi bryllupskaken på drømmeplassen.
Fikk da beskjed om at de lager laktosefri gulrotkake og at den kaken vi skal ha vil koste 3280,-

9 dager før bryllupet ringer de å informerer om at de ikke kan lage den laktosefri alikavell.
Da brudgom har laktoseintoleranse så er det ganske viktig for oss.
De tilbyr å lage bløtkake, noe vi har informert dem om at vi ikke liker. Da kan de «prøve å lage en smørkrem» men det vil jo ikke bli det samme sier hun som ringer. Vi kunne jo også avbestille, men etter å ha snakket med 4 andre konditorier så kunne ingen lage denne kaken for oss.

Vi har ikke noe annen mulighet enn å velge at de skal lage den med laktose og at brudgom da må ta piller for å kunne spise litt av kaka. Men at vi selvfølgelig ikke ønsker å betale fult for noe som vi ikke hadde bestilt.

Dagen etter ringer daglig leder og stiller seg ikke forståelig til at de skal tape penger på at Tine ikke produserer ostekremen sin lengre. I ettertid har Vi kontaktet tine og fått beskjed om at denne kremen sluttet de å produsere i 2015!
Jeg sier at jeg som kunde ikke vil bli straffet for en kake som er under det vi har bestilt.
Etter mye frem og tilbake får jeg bare slengt til meg at alt vi er ute etter er å få en billig kake av dem.

De sier da at vi egentlig har fått en god pris fordi de egentlig tar MYE mer for laktosefritt, men i mail så har jeg fått beskjed om at laktosefritt koster 3280?!

Til slutt blir hun i telefonen sur å sier at de kan slå den ned til 3000,- men da taper de penger. Og klarer også å si at de ikke kan drive bedrift hvis de gir meg mer rabatt.

Hun sier bare at dem har gitt god tid da de ringte oss lenge i forveien, og at hvis ikke dette var godt nok så har de gitt oss andre alternativer. Smørkrem som ikke passer til kaken, bløtkake som vi ikke spiser eller å heve kjøpet 8 DAGER før bryllupet!

Når den store dagen vår kom så ble det ikke heller veldig lett.
Det kommer plutselig noen til lokalet vårt som lurer på om det var bryllupet til Therese og Stian. For dem hadde fått levert kaken vår, i sitt bryllup. Etter dette må vi kontakte drømmeplassen gjentatte ganger for å få noen til å komme med kaken vår. Og kaken kommer over 1 time for sent, noe som gjorde at hele bryllupsfesten ble forsinket, da vi som brudepar ikke skulle komme før alt var klart.

Kan ikke anbefale noen å stole på denne bedriften når det kommer til bryllupskaker!!

Dato for besøk: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, Therese Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Bakeri sentralt i Kristiansand, ett kvartal unna torvet og parkeringshus. Deilig bakst, samt kafemat med gode sandwicher og kaker.
Sitteplasser inne og ute (om sommeren).
Vær obs på at personalet glemmer å rope opp ordrene ettersom de gjør dem ferdig, så følg godt med.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Linda T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Drommeplassen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Drommeplassen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din