“Rå boller - til og med på andre forsøk!”
Anmeldelse av Drommeplassen

Drommeplassen
Vurdert som nr. 4 av 12 Smått og godt i Kristiansand
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Skal du kjøpe deg ei deilig «tolvøres», er er på jakt etter Kristiansands beste, går du ikke til Drømmeplassen. Her er bollene nemlig rå inni, smaker gjær, og kremen er sur. Dette er byens verste tolvøres. Er du på jakt etter den beste, tar du turen til Dampbageriet i Rådhusgata, eller Edgars bakeri i Markens. Disse er vanvittig gode!

Dessverre lav rating fra meg.

Takk, E2448EIjuliak

Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

En koselig cafe med røft design. Likte godt utformingen. Eg er nok litt «kritisk» men synes det var litt rotitte i dag. Bord og stoler på «halv åtta» og savner at lysene kunne vært tent,for litt mer koselig atmosfære. Veldig gode rundstykker og god sandwich.
Kaffien var ok. Heile brøddisken såg vanvittig innbydene ut.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Annette J
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Vi var i Kristiansand to netter på et hotell uten frokost. Vi ble anbefalt Drømmeplassen, og det var både billig og bra! Fikk påsmurt mat og hjemmepressa juice. Dette er et sted vi kan anbefale for en enkel og grei frokost!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Moagut1
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Fra steinovnen kommer ut de herligste brød og kaker.
Her fikk vi servert nydelige smørbrød og sandwich med nymotens tilbehør. Her vil alle kunne finne noe de liker.

Lagde godt kaffe på baristamaskin.
Da måtte vi bare teste jærbaksten; kanelsnurrer og kringlestykker som smakte nydelig.

Litt hektisk lokale med en masse besøk. Litt rustikk og enkel innredning. Pallesofa ute på fortauet for dem som vil sitte ute. Vi likte oss godt i den urbane stilen. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Tengs
Anmeldt 17. juni 2019 via mobile enheter

Ute og rusler på lykke og fromme, og så finner vi verdens koseligste sted med deilig kaffe og bakverk!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, O6329TDanitab

Reisende som så på Drommeplassen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Drommeplassen? Del dine erfaringer!