Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt lunch”
Anmeldelse av Bønder i Byen

Bønder i Byen
Vurdert som nr. 9 av 168 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Spiste lunch her i dag. Hadde gresskarsuppe og en skive med brie. Betjeningen var hyggelig, og stedet har en fin atmosfære. Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (290)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

8589 av 290 anmeldelser

Anmeldt 10. desember 2018

Alt i alt et velsmakende juletallerken på et hyggelig sted. Ribba var nydelig, det samme var pinnekjøttet. Medisterpølsa var ikke min smak, medisterkakene gikk an men det var heller ikke de beste jeg har smakt. Rødkål og eple var greit tilbehør. Potetene kunne gjerne vært skrelt, men helt greit. Det hele var veldig kortreist, og med en god husets vin som tilbehør var det et koselig og godt måltid.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk spisested med svært lekre smørbrød. Jeg spiste ett med kylling og ett med røkelaks. Nydelig mat med spennende og gode råvarer. Smørbrødene kunne med fordel vært større, da selv to smørbrød ble i minste laget til lunsj. Betalte NOK 110,- per stykk.
Stilige lokaler, glitrende service og ett sted som anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine F, Public Relations Manager på Bønder i Byen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei,
Så utrolig hyggelig tilbakemelding! Det setter vi stor pris på. Bedene (sandwicher på sørlandsk) er en av våre klassikere. Vi har de samme i salater, som er veldig store (og har brød til). Prøv en sånn ved siden av neste gang. Da tror vi kanskje du blir mett :) Mvh Kine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018

Har spist soppsuppe her flere ganger, og den smaker alltid like godt. Veldig fyldig og god smak! :) :)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anne-Lene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine F, Public Relations Manager på Bønder i Byen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei, Takk for gode ord. Den soppsuppa er faktastisk i høst- og vintersesongen! Vi har andre digge supper resten av året også. Verdt å teste ;) Mvh Kine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Dette var mitt andre besøk på dette etablissementet, og andre gang jeg er superfornøyd.
Lite med folk på denne tirsdag, uvirkelig lite, men vi tre koste oss med «Maulemat»
Dette er en «tastingmeny» med litt av alt, og klarer du ikke å bestemme deg, så prøv denne.
Med et glass Sancerre og et glass Ripasso gikk det hele som smurt
Avsluttet med en herlig Eplepail og kaffe.

Dato for besøk: november 2018
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine F, Public Relations Manager på Bønder i Byen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Så hyggelig å høre at dere var så fornøyd. Maulemaden er en fin-fin måte å "smake på alt". Og veldig gøy at dere var fornøyd med vinen! Får satse på at du blir like fornøyd både tiende og tyvende gang du besøker oss ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bønder i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bønder i Byen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.