Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig rett og slett”
Anmeldelse av Bønder i Byen

Bønder i Byen
Vurdert som nr. 9 av 153 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Ble stående ute i 5 min.uten å få et bord. Heldigvis var det fint vær og vi kunne stå og vente. Ønsket å sitte ute og det var mange ledige bord ute, men vi fikk høre ingenting og bestemte oss å forlate stedet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Natalia E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (262)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 262 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, men en lite service innstilt betjenning.Hadde gledet meg til besøket, maten var nydelig og lokalet var innbydende. Betjeningen var null interessert i å selge oss noe mer. Prøvde å oppnå kontakt for å bestille dessert og mer vin. Meget skuffende opplevelse!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 270 123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Maten er svært god og forseggjort, menyen er tydelig gjennomtenkt. Lokalene er dog noe trange og kan fort føles overfylte. Betjeningen var tydelig stresset, og servicenivået var varierende blant de ansatte. Alt fra strålende blide til irritable og småsure. Maten fortjener fem stjerner, men betjeningen trekker opplevelsen ned.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, cavi130
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og veldig hyggelig betjening! Vi endte opp her to kvelder på rad! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 245anitar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Veldig kult konsept, god mat og veldig hyggelig betjening! Vi spiste okseribbe og en sjokolade dessert. Det var litt lite bbq-saus på ribba, hadde man kanskje fått en liten skål med litt ekstra saus ved siden hadde det blitt toppscore.
Anbefalte restauranten videre samme dag og vender gjerne tilbake selv.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 592stines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bønder i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bønder i Byen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din