“Topp fra A til Å. Hyggelig”
Anmeldelse av Boender i Byen

Boender i Byen
Vurdert som nr. 11 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Topp fra A til Å.
Hyggelig dialog allerede fra bestilling av bord.

Vi var en gruppe på 11 som spiste treretters. Fantastisk god mat og service. I tillegg var vi så heldige at vi fikk en veldig hyggelig og attpåtil syngende servitør.

Her kommer jeg tilbake anytime.

Takk, Rose Mari E

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, fantastisk hyggelig service. Vakker beliggenhet på torget med stor uteservering. Barnevennlig. Hadde selv barn som løp rundt på torget og koste seg mens maten ble inntatt i ro og mak.

Takk, carfla
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Ble stående ute i 5 min.uten å få et bord. Heldigvis var det fint vær og vi kunne stå og vente. Ønsket å sitte ute og det var mange ledige bord ute, men vi fikk høre ingenting og bestemte oss å forlate stedet.

1  Takk, Natalia E
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, men en lite service innstilt betjenning.Hadde gledet meg til besøket, maten var nydelig og lokalet var innbydende. Betjeningen var null interessert i å selge oss noe mer. Prøvde å oppnå kontakt for å bestille dessert og mer vin. Meget skuffende opplevelse!

Takk, 270 123
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Maten er svært god og forseggjort, menyen er tydelig gjennomtenkt. Lokalene er dog noe trange og kan fort føles overfylte. Betjeningen var tydelig stresset, og servicenivået var varierende blant de ansatte. Alt fra strålende blide til irritable og småsure. Maten fortjener fem stjerner, men betjeningen trekker opplevelsen ned.

2  Takk, cavi130

Reisende som så på Boender i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Boender i Byen? Del dine erfaringer!