Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat. ”
Anmeldelse av Bønder i Byen

Bønder i Byen
Vurdert som nr. 9 av 154 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vil man ha husmannskost er dette stedet. Kortreist mat. Innbydende lokaler. Vi satte oss ute da været var perfekt. Konseptet er egentlig veldig bra, servitørene i felleskjøpskjorter. Brødet og smøret vi vi før maten var veldig godt, det samme må sies om den langtidsstekte ribben. Når vi da hadde fått mat og vin slakket servicen av og mersalg bar fraværende. Maten vil jeg si får en sterk femmer men servicen drar ned. Da vi var tretten til bords kunne de hatt et svært bra mersalg.

Dato for besøk: august 2020
Takk, mla117
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (272)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 272 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Skulle egentlig spise her men ville starte med litt drikke først. Etter vi fikk drikkevarer var det nesten umulig å få kontakt med servitørene. Derfor ble det ikke mat her. Om eierne av stedet visste hvor mye mer de kunne tjene på at servitørene var oppmerksomme og pro-aktive?’ Et lite hint: når glassene er tomme og det er 30 grader, så vil mange gjerne ha fylt på.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, reklamemannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Maten skuffer aldri! Vi har vært her flere ganger nå. Elsker at alle rettene deres blir servert med masse grønsaker og ordentlige råvarer. De er serviceinnstilt og gjør alt de kan for at kundene skal ha det bra. Hver gang vi er i Kristiansand ender vi opp her når vi skal spise. Kult konsept, fint og rent!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Ida J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Selv om vi kom ganske uanmeldt svingte de ansatte seg rundt og fikk benket oss alle sju, tre voksne og fire barn, rundt et bord og serverte oss deretter deilig mat. Fin barnemeny - litt mer spennende enn pølse og pommes frites er et pluss. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, helgamariess
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Topp fra A til Å.
Hyggelig dialog allerede fra bestilling av bord.

Vi var en gruppe på 11 som spiste treretters. Fantastisk god mat og service. I tillegg var vi så heldige at vi fikk en veldig hyggelig og attpåtil syngende servitør.

Her kommer jeg tilbake anytime.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Rose Mari E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bønder i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bønder i Byen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din