Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På tide med ny meny?”
Anmeldelse av Bønder i Byen

Bønder i Byen
Vurdert som nr. 9 av 154 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig god salat, men jeg savner større variasjon - og ikke minst endringer i meny. Servitør kan svært gjerne være litt mer imøtekommende.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, mof73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (272)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 272 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat. Tok 3 retters med ørret til forrett , elg til middag og hjemmelaget is med plomme til dessert Betalte 1650 (ink god tips) med 3 glass vin og øl for 2 pers. Veldig god service, rent var det og kommer jeg tilbake til Kristiansand, så blir det her jeg spiser

Dato for besøk: september 2020
Takk, Excursion43439316069
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Mitt første besøk. Var skuffet over den lunsjmenyen jeg valgte.
"Tørt brød med salat-blader"
Blir mitt første og mitt sisste besøk.

Dato for besøk: september 2020
Takk, johannamariam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Bønder i byen, er på sitt beste helt på topp, men har kokker som har vanskelig med å ta konstruktiv kritikk.
Servering og betjening derimot redder situasjonene som oppstår.
Hyggelige lokaler, om enn litt mye akustikk.
Rent og pent.
Som sagt på sitt beste meget god mat, men mangler endel på sitt dårligste.
Her er det gode forutsetninger for forbedring.
Lykke til.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vil man ha husmannskost er dette stedet. Kortreist mat. Innbydende lokaler. Vi satte oss ute da været var perfekt. Konseptet er egentlig veldig bra, servitørene i felleskjøpskjorter. Brødet og smøret vi vi før maten var veldig godt, det samme må sies om den langtidsstekte ribben. Når vi da hadde fått mat og vin slakket servicen av og mersalg bar fraværende. Maten vil jeg si får en sterk femmer men servicen drar ned. Da vi var tretten til bords kunne de hatt et svært bra mersalg.

Dato for besøk: august 2020
Takk, mla117
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bønder i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bønder i Byen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din