Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mat og fint konsept!”
Anmeldelse av Bønder i Byen

Bønder i Byen
Vurdert som nr. 10 av 163 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Bra konsept, fantastisk mat og trivelig betjening. Legg til sentral beliggenhet på torget, og det er en vinner! Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, OleAksel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (280)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 281 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Strålende plass å spise lunsj! Trendy, smakfull mat og en hyggelig atmosfære. Kom tilbake dagen etter da vi var veldig fornøyde

Dato for besøk: mai 2021
Takk, rebk593
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mai 2021 via mobile enheter

Vi har vært her en gang for ett år siden. Vi ville spise her på nytt etter en god opplevelse forrige gang. Og vi ble ikke skuffet. Spiste tre retters, og maten var helt i topp klasse. Det blir ikke siste gang vi går innom her. Kan anbefales

Dato for besøk: april 2021
Takk, olaf257
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2021 via mobile enheter

Vi tok lunsjen på Bønder i Byen denne gang. Restauranten ligger på torget i byen. Lunsjmenyen bestod av flere typer salater, smørbrød og andre småretter. Vi spiste en god kyllingsalat og opplevde god service.

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2021 via mobile enheter

Møtte innom på forbifarten for å ta en rask matbit.
Kjøpte kyllingsalat som var veldig smaksrik med friske i råvarer. Kyllingen var litt klein mtp hvordan den er oppbevart etter steking. Virket som den var varmet opp noen ganger.
Hyggelige servitører som gjorde det hele til en vellykket matopplevelse

Dato for besøk: februar 2021
2  Takk, trydolen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bønder i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bønder i Byen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.