Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kortreist mat på torget”
Anmeldelse av Bønder i Byen

Bønder i Byen
Vurdert som nr. 10 av 163 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

En meget bra restaurant sentralt plassert på torvet. Maten er kortreist og kjempegod, servitørene er meget effektive og blide. Anbefales

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (281)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 281 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Rett og slett stum av beundring. Utsøkt mat og hyggelig betjening. Har spist ute på restaurant flere steder i sommer. Gullmedaljen gikk hit

Dato for besøk: august 2021
Takk, Bendorth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte en 3 retters med en flaske vin. Makrell til forrett, kalv til hovedrett og jordbær og rabara til dessert. Bra mat og store porsjoner. Morsomt konsept og hyggelig atmosfære. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jørgen Dammen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Restauranten har servitører i Felleskjøp-dress og kaller menyen «fôr-plan», så der har vi konseptet.
Og råvarene er gode og blir dessuten godt tilberedt. Dagens treretter var et varp, og det var gode vinvalg til. Ikke et sted for de store anledninger, men solid håndtverk og uformell stemning

Dato for besøk: juni 2021
Takk, OyvindMG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi var to par som spiste lunch her. Tre stk hadde salat og disse var veldig gode og mettende. Veldig bra med lokale råvarer. Siste som var med, og spiste, hadde smørbrød. Det var også bra, men ho var musunnelig på oss som hadde salat. Bra service

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 276atles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bønder i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bønder i Byen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.