“Pris samstemmer ikke med matopplevelse”
Anmeldelse av Boender i Byen

Boender i Byen
Vurdert som nr. 11 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 19. juli 2024

Vi var et selskap på 11 personer og de som bestilte biff (7 stk) var veldig missfornøyd med måltidet. De synes det var smakløst og var skuffet. Jeg bestilte øret og de blandet med noen andre, så jeg fikk med melk når jeg hadde bestilt uten melk. Jeg spurte om å få ny rett og da sa de at det ville ta veldig lang tid. Jeg likte grønnsakene til fisken og fisken var god, men ganske smakløs rett. Jeg skulle ikke anbefalt dette stedet videre og synes ikke prisen samstemmer med kvalitet. Lokalene var hyggelig og ren toalett.

Takk, Kristin F

Anmeldt 19. juli 2024 via mobile enheter

God service. Trivelig atmosfære. Gode råvarer som hver for seg var gode. Men kombinasjonen mellom råvarene fungerte dårlig. To av hovedrettene ytrefilet og ørret var skuffende tamme på smak.

Takk, 426j_rnh
Anmeldt 13. juli 2024 via mobile enheter

Veldig god mat til både store og små, hyggelig og serviceinnstilt betjening, og fine lokaler. Kommer gjerne tilbake hit. Anbefales!

Takk, MaritH183
Anmeldt 10. juli 2024 via mobile enheter

Etter å ha vanket på Bønder i Byen i ca 9 år, og like lenge elsket den utrolig gode kyllingsalaten ble jeg ganske skuffet i dag. De har tydeligvis synes at det var en god ide å endre oppskriften! Det var det ikke for å si det forsiktig. Den kyllingsalaten de servere nå er ikke å anbefale! Begriper ikke ar de tør! Why change a winning team?

Takk, tora884
Anmeldt 6. juli 2024

Hadde blitt anbefalt denne restauranten, men den fremstår som årets skuffelse. Vi hadde forrett, hovedrett og dessert. Smakløst og kjedelig. Ba om at kjøttet skulle være medium - fikk well done. Vaffelen som ble servert til dessert var usedvanlig dårlig. forretten som var asparges hevet det hele fra 1 til 2. Bønder i byen, tror dere kan bedre enn dette!

Dato for besøk: mai 2024
1  Takk, baltazar2006

Reisende som så på Boender i Byen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Boender i Byen? Del dine erfaringer!