“Dårlig mat”

Big Horn Steakhouse Kristiansand
Vurdert som nr. 68 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Grill, Steakhouse, Grill
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Kristiansand er plassert midt i byens sentrum på Øvre Torv, også kalt Kvadraturen. Restauranten ligger i 1. etg til det historiske bygget til Håndverkerforeningen, med en flott uteservering ut mot Torvet og Wergelandsparken. Et hyggelig spisested som passer de fleste anledninger – enten du ønsker å spise middag med familie og venner, eller i forbindelse med kurs- og møtevirksomheter. Ved private selskaper med min. 20 til 80 personer kan vi tilby privat rom og tak-terrasse.
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Var litt ventetid på og få bord noe du må regne med på spis ute uka. Bestilte spis ute ukas tilbud som var en 200g biff ytrefilet med poteter og bearnaisesaus. Da vi fikk måten servert så glemte de å gi oss bestikk heldig vis så hovmesteren det å kom med bestikk til oss relativt fort. Men så fikk Både meg å mitt følge fikk en ekstremt seig og seneste biff. Da vi begge to hadde sotte der en stund uten at noen servitører kom for og høre hvordan maten smakte så tvang vi den i oss, bernaisesausen smakte kun smør, dette vet jeg at kjøkkenet kan lage bedre!

Vi bestilte også desert å ble litt skuffet over at vi måtte vente nesten dobbelt så lenge på og få desert i forhold til hovedretten.

Har full forståelse for at det er mye å gjøre denne uka men dere bør i det minste servere et bra produkt spesielt siden dere er en biff resturant

Dato for besøk: februar 2019
Takk, B6008NRkevink

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Mitt siste møte med Big Horn i Kristiansand var middelmådig, Kjøttet var stekt altfor mye, det var lite poteter. Hvitløksmøret lå i tjukke lag på kjøttet. Servicen var grei.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tomerik
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Her var vi tre personer i førjulstiden. Så her kunne man velge mellom deres vanlige meny, men også julemenyen. Pinnekjøttet var meget godt og her fikk jeg ekstra stor posjon, når jeg ba om det. Eneste negative var at en av gjestene bestilte spareribs med ekstra poteter til. Ingen av potetene kom, og når vi etterspurte de, var det som om de hadde blitt glemt. Heldigvis ordnet de dette, etter at vi måtte gjøre de oppmerksomme på det. Noe som er rart, da man må skrive sin bestilling på en lapp, og her sto dette tydelig.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 358magnusm
Anmeldt 6. november 2018

Veldig god mat, selv om jeg har sett større porsjoner. Her bør du ta minst 2 tilvalg dersom du vil bli mett.
Bestiller alltid bord på forhånd, rett inn, bestiller, får drikke og mat rimelig kjapt av blide servitører.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Kent W
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Elendig..ledelse lover og lover men følger ikke opp klager...aldri mer.
Aldri mer mine ben inndorbi døra der.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, Tom J

Reisende som så på Big Horn Steakhouse Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Big Horn Steakhouse Kristiansand? Del dine erfaringer!