Fantastiske kvelder - kommer gjerne igjen :)

Super hyggelig å få være på Glad kjøkkenet sammen med dyktige Erwin og Ove. Vi var 20 damer som... les mer

Anmeldt 11. desember 2020
annma1801
Reykjavík, Island
Markering/bursdag

Takk for oss! Vi hadde en hyggelig,lærerik og ikke minst fest-lig kveld hos dere! Dyktig veiledning... les mer

Anmeldt 28. september 2020
MaritV291
Stockholm, Sverige

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

For en fantastisk kveld! Bare det å bli møtt i døra med et smil og et ordentlig håndtrykk viste at kvelden ville bli bra. Men det ble enda bedre enn forventet! Vertskapet var fulle av humor, gode historier, innlevelse og ikke minst kunnskap. Maten var fantastisk, og det var en ekstra god opplevelse å ha vært med og lage den selv! God drikke ble også servert, og alt var rent, ryddig og nøye lagt opp for at selskapet skulle ha en drømmekveld!

Stor kudos også til den stillferdige og effektive opprydningen som hele tiden ble utført mens vi kokkelerte! Vi gjorde bare den gøye delen av arbeidet, og koste oss hvert sekund!

Kan jeg gi 100 stjerner? Mer enn ypperlig? For et opplegg! :D

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Kristiane V
Ove A, Daglig leder på Gladkjøkkenet AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Tusen takk. Velkommen tilbake om det skulle passe

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

24 kolleger møttes for å ha vårt julebord ved gladkjøkkenet. Flott mottakelse og meget serviceinnstilte ansatte ! Dette er noe som jeg anbefaler på det sterkeste enten det er teambuilding, venner eller annet. Det finnes alltid en anledning til dette. Del opp i lag å lag fire fantastiske retter under profesjonell veiledning. Det hører til at dere får informasjon og kunnskap om steder, mat og vin som er helt spesiell !

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, MacGeiver
Ove A, Daglig leder på Gladkjøkkenet AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Tusen takk og velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 7. desember 2018

Utrolig gøy opplegg! Erwin og Ove har virkelig fått det til. Nydelig mat og drikke, og en dose humor og gode historier fra vertskapet. Jeg vil absolutt besøke Gladkjøkken igjen, og anbefale det videre!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, cnodeland
Ove A, Daglig leder på Gladkjøkkenet AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018

Tusen takk for en hyggelig kveld. Hjertelig velkommen tilbake

Anmeldt 9. november 2018

En fantastisk aften med Erwin og Ove på kjøkkenet. Jeg må virkelig si at dette var lærerikt og ikke minst morsomt. Det at man blir tatt i mot av disse to proffe kokkene, setter et veldig godt særpreg på aftenen. Dette er noe jeg anbefaler enhver interessert "hobbykokk" og delta på.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Atle J
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

En hyggelig kveld med god mat, inspirerende verter og hygge med kollegaer, hit skal jeg igjen snart håper jeg

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, nostdahl