Fantastiske kvelder - kommer gjerne igjen :)

Super hyggelig å få være på Glad kjøkkenet sammen med dyktige Erwin og Ove. Vi var 20 damer som... les mer

Anmeldt 11. desember 2020
annma1801
Reykjavík, Island
Gladkjøkkenet ble innertier

Anmeldt 6. januar 2020
torem491
Mandal, Norge

Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Fantastisk aften på Gladkjøkkenet. Ved hjelp av artige og dyktige Erwin og Rolf fra Gladkjøkkenet fikk vi en kjempekveld.
Alle blir involvert i kokkeleringa og etterpå var det å nyte maten. Når i tillegg drikkepakken var bra satt sammen så var dette en innertier.
Perfekt for vennegjengen, bedriften eller nabolaget.
Kommer gjerne igjen

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, torem491
570ovea, Daglig leder på Gladkjøkkenet AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2020

Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Her må alle være med.
Kokken som er veileder - er helt fantastisk.
Vi lærte masse om maten, og vinen. Sammen med å måtte lage en 3 retters middag. Som faktisk ble veldig bra.
Vil gjerne tilbake hit.

Dato for opplevelse: desember 2019
2  Takk, urgent78
Anmeldt 24. oktober 2019 via mobile enheter

Fantastisk god stemning og nydelige retter som vi faktisk lagde selv ved hjelp av gode supervisere👍👍 Kommer gjerne igjen🥰

1  Takk, kjoita
408ovea, Daglig leder på Gladkjøkkenet AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2019

Anmeldt 9. oktober 2019

Virkelig en fantastisk opplevelse og et like fantastisk vertskap! Veldig lærerikt og avsluttet med 4- retters virkelig 1. klasses nydelig mat! Dette gjør jeg gjerne igjen...et slikt kurs var virkelig verdt hver en krone...fantastisk flott vertskap, nydelig mat og kjempekoselig måltid med de andre deltakerne...alt i alt- helt fantastisk ! :)

Takk, Linda W
Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Dette var den beste teambuilding jeg har deltatt på.
Vertskap er fantastiske. Denne kvelden var rett og slett perfekt.

Takk, joakimh676
408ovea, Daglig leder på Gladkjøkkenet AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2019