“Hipstere - kom kom!”
Anmeldelse av Will.I.Juice

Will.I.Juice
Vurdert som nr. 73 av 207 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: will.i.juice tilbyr velsmakende og næringsrik mat & drikke.
Beskrivelse: will.i.juice tilbyr velsmakende og næringsrik mat & drikke.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod avokadosandwich som var overraskende smaksrik! Disse har peiling på smak. Veldig god kaffe her også (og jeg er kaffesnobb), kjempestort utvalg av juicer, hyggelig ambient, hyggelig betjening og 5G wifi. Jeg stortrives :D

Takk, 531madelaineb

Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Vi besøkte stedet for å ha lunsj. Menyen er utradisjonell og urban med fokus på sunne produkt som smoothie, salater og wrap. Det var ikke fullt, men ganske mange gjester. Serveringspersonalet prøvde etter beste evne, men virket uerfarne og manglet oversikt. Dette gjorde at vi måtte etterspørre vår bestilling og en rett kom 20 minutter etter resten. Mat og drikke smakte godt. Prisnivået var greit.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Erlend1973
Anmeldt 30. august 2017

De har et utvalgt av salater og wraps med gode smaker.
Will.i.juice har er bredt utvalgt med velsmakende "juice" og "smoothier"

Dato for besøk: november 2016
Takk, JonnaOkland
Anmeldt 8. april 2017

All maten er fantastisk god, og de tilbyr kjøttfrie alternativ. Stor tommel opp! I tillegg er juicen de serverer herlig, går heller hit enn til Joe :) Trivelig og fint lokale. Prisene kunne kanskje vært en tanke vennligere, men det er verdt det.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Ingrid B
Anmeldt 2. februar 2017

Men en helt håpløs åpningstid! Man kan jo ikke stenge når folk kommer fra jobb? Veldig hyggelig betjening, men vi fikk inntrykk av å måtte skynde oss. Ikke bra.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, GretheBuset

Reisende som så på Will.I.Juice, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Will.I.Juice? Del dine erfaringer!