Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hipstere - kom kom!”
Anmeldelse av Will. I. Juice

Will. I. Juice
Vurdert som nr. 54 av 154 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Beskrivelse: will.i.juice tilbyr velsmakende og næringsrik mat & drikke. YOU BETTER GET JUICED TO US Instagram: will_i_juice
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: will.i.juice tilbyr velsmakende og næringsrik mat & drikke. YOU BETTER GET JUICED TO US Instagram: will_i_juice
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod avokadosandwich som var overraskende smaksrik! Disse har peiling på smak. Veldig god kaffe her også (og jeg er kaffesnobb), kjempestort utvalg av juicer, hyggelig ambient, hyggelig betjening og 5G wifi. Jeg stortrives :D

Dato for besøk: august 2020
Takk, 531madelaineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 17 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Vi besøkte stedet for å ha lunsj. Menyen er utradisjonell og urban med fokus på sunne produkt som smoothie, salater og wrap. Det var ikke fullt, men ganske mange gjester. Serveringspersonalet prøvde etter beste evne, men virket uerfarne og manglet oversikt. Dette gjorde at vi måtte etterspørre vår bestilling og en rett kom 20 minutter etter resten. Mat og drikke smakte godt. Prisnivået var greit.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2017

De har et utvalgt av salater og wraps med gode smaker.
Will.i.juice har er bredt utvalgt med velsmakende "juice" og "smoothier"

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonnaOkland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2017

All maten er fantastisk god, og de tilbyr kjøttfrie alternativ. Stor tommel opp! I tillegg er juicen de serverer herlig, går heller hit enn til Joe :) Trivelig og fint lokale. Prisene kunne kanskje vært en tanke vennligere, men det er verdt det.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2017

Men en helt håpløs åpningstid! Man kan jo ikke stenge når folk kommer fra jobb? Veldig hyggelig betjening, men vi fikk inntrykk av å måtte skynde oss. Ikke bra.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, GretheB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Will. I. Juice, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Will. I. Juice? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din