Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig Sushi”
Anmeldelse av HT Sushi

HT Sushi
Vurdert som nr. 28 av 163 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vurderte lenge for valg av hvor og hva vi skulle spise. Angrer ikke på valget.
En av de bedre vi har spist, sushi og maki. Det var meget god kvalitet og smak på sushi’en. Tempura var også god.
Det som trekker ned var at vi måtte vente lengre en antydet. Og en av tempura rettene var kald, hvorfor forstod vi ikke.
Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, GlennRai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 72 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Meget god sushi, koselig sted, bra beliggenhet og hyggelige ansatte kombinert med kort leveringstid. Dessuten er prisene gode i forhold til mange tilsvarende steder. Stor tommel opp:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Michaelstaut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Kjempebra Sushi! Bestilte Nigiri Laks. Gode råvarer, pent anrettet.
Take Away Sushi får ikke blitt så mye bedre. God service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, clausmortenpedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Jeg har spist her flere ganger. God mat, men man får maten i tale away boks uansett om man spiser der eller tar med. Soya saus i en liten boks som man ikke får sushien ned i. I går spiste jeg en tempurarett som var veldig god. Ikke mulig å få øyekontakt med noen i personalet. Ingen hilser eller takket for besøket og kommuniserer ikke med gjestene. Men maten trekker opp.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, steenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Deilig sushi- fersk og delikat. Spiste sent middag med sønnen min. Glad for at valget falt på HT Sushi- anbefales

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Sprawiedliwa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på HT Sushi, så også på

 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i HT Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.