Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdens best Sushi i Kristiansand”
Anmeldelse av HT Sushi

HT Sushi
Vurdert som nr. 3 av 7 Smått og godt i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2020

Veldig bra Service!
Jeg bestilt Nr. 19, og skal jeg være ærlig det var supert godt!! Kristiansand best sushi er «HT Sushi»

Dato for besøk: august 2020
Takk, 627ardit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 71 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vurderte lenge for valg av hvor og hva vi skulle spise. Angrer ikke på valget.
En av de bedre vi har spist, sushi og maki. Det var meget god kvalitet og smak på sushi’en. Tempura var også god.
Det som trekker ned var at vi måtte vente lengre en antydet. Og en av tempura rettene var kald, hvorfor forstod vi ikke.
Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, GlennRai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Meget god sushi, koselig sted, bra beliggenhet og hyggelige ansatte kombinert med kort leveringstid. Dessuten er prisene gode i forhold til mange tilsvarende steder. Stor tommel opp:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Michaelstaut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Kjempebra Sushi! Bestilte Nigiri Laks. Gode råvarer, pent anrettet.
Take Away Sushi får ikke blitt så mye bedre. God service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, clausmortenpedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Jeg har spist her flere ganger. God mat, men man får maten i tale away boks uansett om man spiser der eller tar med. Soya saus i en liten boks som man ikke får sushien ned i. I går spiste jeg en tempurarett som var veldig god. Ikke mulig å få øyekontakt med noen i personalet. Ingen hilser eller takket for besøket og kommuniserer ikke med gjestene. Men maten trekker opp.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, steenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på HT Sushi, så også på

 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i HT Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din