“Meget god sushi”
Anmeldelse av HT Sushi

HT Sushi
Vurdert som nr. 3 av 12 Smått og godt i Kristiansand
Anmeldt 29. september 2020

Ønsker du bra sushi til en veldig rimelig pris, så er dette den beste plassen å bestille fra. Veldig god sushi generøse porsjoner. Tror ingen andre kan konkurrere mot HT Sushi, når det kommer ti hjemlevering heller. Veldig billig tillegg for levering. Her kan man spise seg mett for 150 kroner.

Dato for besøk: september 2020
Takk, MatsHammerfield

Anmeldt 23. september 2020

Veldig bra Service!😊😊
Jeg bestilt Nr. 19, og skal jeg være ærlig det var supert godt!! 😊 Kristiansand best sushi er «HT Sushi»

Takk, 627ardit
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vurderte lenge for valg av hvor og hva vi skulle spise. Angrer ikke på valget.
En av de bedre vi har spist, sushi og maki. Det var meget god kvalitet og smak på sushi’en. Tempura var også god.
Det som trekker ned var at vi måtte vente lengre en antydet. Og en av tempura rettene var kald, hvorfor forstod vi ikke.
Hyggelig betjening.

1  Takk, GlennRai
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Meget god sushi, koselig sted, bra beliggenhet og hyggelige ansatte kombinert med kort leveringstid. Dessuten er prisene gode i forhold til mange tilsvarende steder. Stor tommel opp:)

Takk, Michaelstaut
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Kjempebra Sushi! Bestilte Nigiri Laks. Gode råvarer, pent anrettet.
Take Away Sushi får ikke blitt så mye bedre. God service.

Takk, clausmortenpedersen

Reisende som så på HT Sushi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i HT Sushi? Del dine erfaringer!