Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Her må noe gjøres”
Anmeldelse av Øyna

Øyna
Vurdert som nr. 15 av 133 Restauranter i Nord-Trøndelag
Prisklasse: USD 16 - USD 34
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Møte og spisested på Inderøy, ett stoppested langs Den Gyldne Omvei. Restauranten er åpen hver dag i sommerseongen og i helgene vår/høst. Vi har selskaper og møter hele året rundt på bestilling. Ta kontakt for å reservere ditt selskap eller møte hos oss.
Anmeldt 24. juli 2020

Hotellet har en flott beliggenhet og fantastisk utsikt. Dessverre ikke nok. Kvaliteten på maten og drikken er for dårlig. Vi spiste en 5-retter med vinpakke. Ikke verdt pengene. Det serveres en varm søt hvitvin til forrett av laks. En blokmålsuppe som smaker dårlig potetmos. Rødvin ikke passer til hovedretten og en porter til desserten. Porter øl til dessert er ok men det har ingenting å gjøre i en vinpakke. Informasjonene om vinene er fraværende under måltidet. Gjestene rundt oss måtte spørre etter sine viner og det var avglemt mat som skulle være på tallerkenene. Frokosten var ikke bedre. Frokostbrett for to personer. Ingen dårlig ide. Men kaffen som ble servert var kald. Te måtte etterspørres. Skinken som lå på brettet var tørr og hard i kantene, osten det samme. Det er tydelig at dette har stått fram lenge eller var laget kvelden før, for så å bli satt i kjøleskapet. Selv de fantastiske ostene fra Gangstad var harde og ikke mulig å spise. Rundstykkene fra Marens bakeri var gode. Øyna hotell, dere ligger midt i smørøyet for lokal trøndersk mat. Dette må dere gjøre bedre. Hvis dere ikke gjør arbeidet her bedre så vil folk slutte å komme. Et godt råd vil være å inngå et samarbeid med Inderøy Gårdsbryggeri for å tilby ølpakker til 3- og 5- rettene dere serverer. Det vil gi dere en signatur og være noe ekte for dere. Nå er dere bare en dårlig utgave av andre restauranter som leverer langt bedre kvalitet til samme pris.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, 22st_lea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 90 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Samboer og jeg overnattet på det nyåpnede hotellet og gikk for femretters med tilhørende vinpakke i restauranten. Alt greit så langt. Fabelaktig lokasjon og utsikt, tross gråvær og regn.

Vi hadde bestilt bord til kl. 20 og ble sittende å vente i sofaen midt i restauranten i 20 minutter mens ankommende gjester ble stående rett foran og studere menyen. Menyen ble for øvrig spritet ut etterhvert og forandret, og vi ble til slutt stående i baren å vente før bordsetting. Hyggelig ung mann fra Nordland var vår servitør og fortalte kunnskapsrikt om rettene og vinene. Men, litt rart at stedet ikke har vinkart som vi gjester kan se på? Så flere andre gjester bli med bak baren for å se på vinene. For å gjøre en lang historie kort, så var maten helt ok uten å brilliere. Litt tamt for smaksløkene. Vinpakken var også helt grei uten å være outstanding. Litt trekk for søt hvitvin til forrett av gullflyndre som rett og slett ble en rar kombo. Det som trakk mye ned for vårt vedkommende, var at vår første hyggelige servitør forsvant etter de to første forrettene. Deretter fikk vi fire forskjellige servitører som bare serverte rettene uten å si noe om hva vi fikk eller noe. Vi måtte også etterlyse vin da vi hadde kjøpt vinpakke til maten. En av hovedrettene manglet noen komponenter og ble sendt tilbake til kjøkkenet. Suppeskålen min hadde skår, og vi ventet 35 minutter på dessert hvor vi igjen måtte etterlyse dessertvin da vi hadde vinpakke... Alt i alt greit, men dog litt smaksfattig mat. Men mye trekk for serveringen, foruten vår bortkomne førstemann. Trekker også ned for treg rydding av bord i lokalet. Måkene hadde forresten restefest på utebordene rett utenfor vinduene til restauranten.

Vi forventet mer for prisen på femretters og vinpakke, tross fantastisk utsikt. Forbedringspotensialet kan bare gå en vei...kr

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 931hasseb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Etter en lang dag på reise så vi frem til en middag på dette spesielle stedet med fantastisk utsikt mot Trondheimsfjorden.
Uformelt og hyggelig betjening. Rask service av oppmerksom servitør.
Valget falt på en femretters med vinpakke. God mat uten å utmerke seg som en stor gastronomisk opplevelse. Vinpakken var helt grei med viner helt på det gjevne uten å være harmonisert med rettene som ble servert. Kunne ønsket at servitøren kunne fortalt litt mer om vinen og at den hadde vært bedre tilpasset rettene.
Prisen var helt grei, men i øvre skiktet for relativt ordinære retter.
Dette stedet har definitivt et stort potensial og med litt justering og kreativitet hos kokken kan dette bli et toppkarakter sted.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte å ta feiringen av vår 10 års bryllupsdag på Øyna. I år passet kortreist tur best. Rommet var veldig bra, helt nytt selvfølgelig. Fantastisk utsikt og suiten var stor. Lå veldig privat til.

Maten var også veldig god, flotte smaker. Frokost brettet var helt innenfor, bedre en buffet! Kortreist mat er fantastiskt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ketil F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

De hadde notert feil antall personer på bestillingen. Maten var kald når den kom på bordet, og en rett manglet. Kyllingen til Cæsar salaten virka kokt og smakløs. Ingen imponerende mat-opplevelse, skuffende!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kjetil H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øyna, så også på

Grong, Nord-Trøndelag
Grong, Nord-Trøndelag
 

Har du vært i Øyna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din