“Meget god shusi”

Mintage Sushi & Asian Dining - Namsos
Vurdert som nr. 2 av 26 Restauranter i Namsos
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Den beste shusi får du på Mintage i Namsos. Ofte spiser vi shusi der, og like fortreffelig hver gang. Lager glutenfritt når vi ber om det.

Takk, Thorejg

Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Bestilte meg en middag take-away til 300,- Jeg fikk ikke svar på hvor mange biter retten inneholdt. Syns det var noe i underkant med mat med tanke på prisen.
Maten smakte derimot godt. Litt for lyst og skarpt lokale til at man får en god atmosfære-følelse, men hyggelige ansatte

Takk, tkoool
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Utmerket sushi av høy kvalitet. God service, både når en spiser på restauranten og ved take away. Anbefales på det høyeste.

1  Takk, grete2015
Anmeldt 27. august 2018

Her har de Namsos beste mat. Hadde en nydelig Tempurasalat (Fritert Scampi med tilbehør. Pokker den var god. Denne sammen med en Sashimi gjorde måltidet fantastisk. Hyggelig og dyktig servitør gjorde opplevelsen komplett. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 958kennetha
Anmeldt 20. juni 2018

Meget god sushi her. Lokalet er ikke innertier for min smak. Servicen er helt grei. De kan jobbe mer med presentasjon av rettene. Er her å spiser jevnlig. Upåklagelig tempurasalat.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, MrTrongo

Reisende som så på Mintage Sushi & Asian Dining - Namsos, så også på

Namsos, Namsos kommune

Har du vært i Mintage Sushi & Asian Dining - Namsos? Del dine erfaringer!