Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi følte oss ikke helt velkommen”

Mintage Sushi & Asian Dining - Namsos
Vurdert som nr. 2 av 10 Restauranter i Namsos
Prisklasse: USD 5 - USD 61
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Jeg og min mann kom for å spise. Bak disken stod en kokk. Han hilste. Servitøren var ute på uterestauranten for å ta imot bestilling fra 3 som satt der. Ingen andre var i restauranten. Likevel måtte vi stå der lenge og vente. Kokken kunne sagt at vi bare skulle ha funnet oss et bord. Omsider kom servitøren og viste oss til ønsket bord og ga oss menyen. Det var ikke så mye smil, dårlig dag?? Så ble hun igjen lenge borte. Vi fikk bestilt mat og drikke. Vi fikk ikke drikken før maten ble servert, og vi var tørste i varmen. Men maten var veldig god. Og toalettet veldig fint.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Bodo2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 62 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Ble møtt av en hyggelig engelsktalende servitør. Mangel på norsktalende servitør veide opp for et fantastisk måltid. Vi valgte mix sushi med varme og kalde retter flott dandert på ei fjøl

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 142Anne67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020

Variert innhold i vegetarmakien, god kombinasjon av syrlige og mer milde råvarer. Veldig godt. Anbefales for vegetarianere. Sikkert mulig å få det vegansk også.

Dato for besøk: juli 2020
    • Mat
Takk, hanslaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ligger midt i sentrum og litt tamt innredet.
Hyggelig betjening og god mat til en grei pris.
Anbefaler ‘’kokkens anbefalinger’’ den inneholder flere forskjellige biter med saus. Er du ikke mett etter det du får servert, får du mere og det står i menyen.
Kommer gjerne tilbake hit ved en senere anledning.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kuulman64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Sushien var veldig god, passe størrelse på bitene. De to unge servitørene var veldig flinke, det var fult, mange var innom og ønsket bord, og mange som bestilte take Away. Servitørene beholdt roen, var effektive og meget hyggelige.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ekirsti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mintage Sushi & Asian Dining - Namsos, så også på

Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune
 
Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune
 

Har du vært i Mintage Sushi & Asian Dining - Namsos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.