Vi hadde sett frem til et par netter på en liten og koselig campingplass ved Namsen, men vi ble dessverre skuffet. Plassen vi hadde bestilt to dager tidligere var ikke holdt av og klar, noe som er en dårlig start når vi ankommer sent på kvelden med to sovende barn.
Plassen til vogna var fin, men det er ikke så hyggelig at 8-10 bobiler står i kø på tomgang for å tømme toaletter og gråvann et par meter fra der vi sitter ute I sola og skal spise frokost. Dette burde vært plassert utenfor campingområdet!
Sanitæranlegget er ikke bare gammelt og slitt, det er dårlig rengjort også. Masse mugg på dusjvegger, tak og dusjforheng. Og såpedispenseren på dametoalettet var like tom da vi kom som når vi dro etter 2,5 døgn. Ja, vi sa fra i resepsjonen :-)
At isdisken var så godt som tom er sikkert like mye Diplomis sitt ansvar, men finværet kom vel ikke helt overraskende?
Kanskje vi hadde for høye forventninger siden dette er en Pluscamp, men dette var desidert dårligste campingplass på turen Lillehammer-Oppdal-Austrått-Namsos-Trondheim-Dombås.