“Hyggelig ”
Anmeldelse av Viva Napoli

Viva Napoli
Vurdert som nr. 10 av 26 Restauranter i Namsos
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Tilfeldig, men hyggelig besøk hos Viva Napoli som betegner seg som byens mest spennende restaurant. Vet ikke om det siste er rett, men menyen var lang og maten var god. Selv spiste jeg Guvec for første gang og den var svært god.

1  Takk, SveinH843

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Maten som ble servert var veldig god, både pizza og kebab smakte fortreffelig. Servicen derimot er det endel å forbedre på da halve bordet fikk maten servert 25-30 minutter før den andre halvdelen fikk maten sin -og da etter at vi måtte purre på den. Ikke spesielt flink eller oppmerksom med å spørre om påfyll på drikke heller. Virket nesten som vi gjester var til bry - til tross for at restauranten kun var en tredjedel full. Med mange turister på veien, stappfulle hotell og hotell-restauranter som er stengt burde denne restauranten vært smekkfull...men da bør det stå at den er åpen. På Tripadvisor står det at restauranten er stengt???? Sjefen har åpenbart peiling på å lage god mat, men bør ta seg et kurs i hvordan han skal yte service til sine gjester. Her er det mye å gå på.

Takk, 826vidars
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte hvitløksnadder, biff m fløtegratinerte poteter og spagetti bolognese. Fikk maten rimelig raskt og ble litt skuffet av det som ble servert. Hvitløksnadderet manglet hvitløksausen og soppen, i tilegg så var kjøttet i så små biter at det minnet om brødsmuler og det var tørt. Tzaziki til retten har jeg aldri fått før på en slik rett.
Biffen var blodig og det ble ikke spurt om hvordan den skulle være. Ble servert brød til😳
Spagettien til guttungen var så salt at han ikke klarte å spise så mye av det og der oxo ble det servert brød til😳
Sa ifra om at det mangler hvitløk og at spagettien var for salt. Fikk hvitløksaus og kunne få ny spagetti, men inntrykket av maten og kundebehandlinga gjorde at vi dro.
Betalte full pris og det frister ikke til gjentagelse.

Takk, kuulman64
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig betjening som tok i mot oss med en gang vi kom inn.
Rent og fint på spiseplassen.
Store porsjoner med nydelig mat
På toppen av det er det hyggelige priser.
Anbefales om man er i nærheten av Namsos!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, ronnyp143
Anmeldt 14. november 2019

Trivelig restaurant med veldig god mat og trivelig betjening. Maten kommer kjapt og prisen er helt greit.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Audun H

Reisende som så på Viva Napoli, så også på

Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune

Har du vært i Viva Napoli? Del dine erfaringer!