Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 177
Agoda.comUSD 177
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (28)
Filtrer anmeldelser
28 resultater
Vurdering fra reisende
11
6
9
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
6
9
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 28 anmeldelser
Anmeldt 11. mars 2020

Store fine rom som har det du trenger, hotellet ligger midt i sentrum (Perfekt) og du blir alltid møtt av en svært hyggelig resepsjonist som gjør innsjekkingen problemfri, prisene på rom er i høyeste grad konkurransedyktig. Vi bor fast her når vi er i Namsos. Absolutt et svært godt alternativ.

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, tronderkaill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Rent flott rolig og hyggelig sted med rene hyggelige og flotte servitører. Et meget hyggelig spisested i Namsos som er verdt et besøk ❤. De serverer et godt utvalg av kjøtt fisk pasta pizza og salater, og masse god drikke.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, anderscyrillramstadr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2019

Tinos er et naturlig valg når man kommer til Namsos. Man kommer nesten ikke nærmere bygger og Onkel Oscars. Her blir man innlosjert i moderne rom med høy standard. Hotellet har en egen restaurant med veldig god mat.

Det spiller ingen rolle om man kommer tidlig eller sent, her er alltid noen til stede for å ta folk i mot. Trenger man dagligvarer fins det i umiddelbar gåavstand, og byens gågater ligger rett ved.

Tinos har alt man trenger enten man er en familie eller er på jobbreise. Uansett vil man ikke dra herfra misfornøyd.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, rivertonic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Å komme til Tino’s Hotell og Restaurant var jeg bare nødt til. Da jeg spurte meg om hvor jeg burde gå for en bedre middag var det ikke tvil hos noen, Tino’s er da stedet. Nå er det mange steder å gå ut å spise i Namsos.
Ble tatt i mot av Tino, sjefen selv. Ved at man har drevet selv så ble det omvisning på kjøkken og alle bakrom.
Her lages alt selv fra bunnen av, pasta, deiger, ja alt. Det var maskiner for alt. Importerer forskjellig mel til de forskjellige deiger, mozzarella, tomatsauser og vet ikke hva. All gelato er hjemmelaget, for noen smaker.
Ble anbefalt dampet kveite med rotgrønnssker og amafinepoteter, bare helt fantastisk, han vet hva og hvordan.
Anbefaler alle å prøve hva kjøkkenet har å by på.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, JosteinEG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en overnatting her. Meget hyggelig personale som står på for gjestene sine, vi skulle videre før frokost, når vi kom til utsjekk hadde de laget frokostpakke som vi kunne bringe med oss! Rommen er helt greie og sengene gode, morsomt med balkong!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, dagandres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser