Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig vinbar”
Anmeldelse av Barrique Vinbar

Barrique Vinbar
Bestill bord
2
tir. 3.8.
20:00
Vurdert som nr. 3 av 10 Restauranter i Namsos
Prisklasse: USD 7 - USD 68
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020

Koselig vinbar i tilknytning til Fylkesgalleriet i Namsos. Arrangerer av og til intim konserter. Av god standard. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tovewannebot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 15 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

God service, med fantastisk mat og drikke. Ett behagelig, moderne lokale hvor man kan nyte hele kvelden. Både glasset og tallerken ble helt tomt Hit drar vi absolutt igjen!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 248stinak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Vinbar i kombinasjon med kunstmuseet i Namsos. Jeg tok med min mor for å kose oss med noen glass vin og noe lett å spise. Godt utvalg av vin og noen andre drinker. I tillegg har de flere småretter å velge mellom. Etter mat og vin gikk vi en runde på kunstutstillingen og innom kunstbutikken. På godværs dager er det også mulig å nyte drikken ute.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, MarteM84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk liten vinbar i Namsos. De har en fin uteplass i godvær samt et hyggelig inneområde. Vinbar i internasjonal klasse i lille Namsos. Her er fagkompetansen på topp. Fantastiske viner og hyggelig personale. Bestill utvidet tapasfjøl på forhånd. Spennende smaker og lokale råvarer. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, AnneBFlo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Et fantastisk sted til enhver anledning.
God mat, og bred kunnskap om både vin og annen drikke.Så artig å få lære litt samtidig som å nyte.
Variert meny som følger årstidene.
Meget god service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tone G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Barrique Vinbar, så også på

 
Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune
 

Har du vært i Barrique Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din