Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende!”
Anmeldelse av Barrique Vinbar

Barrique Vinbar
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 3 av 10 Restauranter i Namsos
Prisklasse: USD 7 - USD 68
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Barrique har virkelig helt strålende tapas. De har valgt pølser, skinke og oster fra svært gode produsenter. Vinlisten er spennende for lommebøker i alle tykkelser, og de ansatte har stor kunnskap om både mat og vin.

Det var en svært hyggelig og smaksrik opplevelelse å spise der!

Jeg tviler sterkt på om du finner et bedre og mer fokusert kjøkken i Namsos.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gaute H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

Satt ute i godt sommervær. Spiste tapsfjøl med variert og god mat. Drikkepakken (4 viner) var også god og smakfull. Savnet litt oppfølging fra personalet, var det mere vi ville ha? Men totalt sett: vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, sussiho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Koselig vinbar i tilknytning til Fylkesgalleriet i Namsos. Arrangerer av og til intim konserter. Av god standard. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tovewannebot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

God service, med fantastisk mat og drikke. Ett behagelig, moderne lokale hvor man kan nyte hele kvelden. Både glasset og tallerken ble helt tomt Hit drar vi absolutt igjen!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 248stinak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Vinbar i kombinasjon med kunstmuseet i Namsos. Jeg tok med min mor for å kose oss med noen glass vin og noe lett å spise. Godt utvalg av vin og noen andre drinker. I tillegg har de flere småretter å velge mellom. Etter mat og vin gikk vi en runde på kunstutstillingen og innom kunstbutikken. På godværs dager er det også mulig å nyte drikken ute.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, MarteM84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Barrique Vinbar, så også på

 
Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune
 

Har du vært i Barrique Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din