Hei alibaba-oslo,
først av alt vil jeg takke deg for at du tok deg tid til å skrive denne tilbakemeldingen. Det gir oss en mulighet til å rette opp i noen feil.
Det er selvfølgelig ikke slik at maten varmes opp i et vannbad. Riktignok benytter vi en sous vide metode for visse typer av mat. Dette er en kontrollert og anerkjent prosess for riktig temperaturholding av mat. Her har du nok blitt feilinformert av servitøren, og det er jeg veldig lei meg for. Dette skal vi passe på å ta videre med restaurantteamet, slik at de ikke feilinformerer våre gjester på denne måten.
Når det er sagt er det veldig kjedelig at du hadde en så negativ opplevelse hos oss. Det er aldri kjekt å lese om, og jeg skulle gjerne sett at dette ble håndtert bedre av vårt team, ved at du fikk tilbud om ny mat som faktisk var varm.
Som gjest er det viktig at man ikke aksepterer å få kald mat. Da må man si i fra og be om at dette blir rettet opp i. Dessverre er det vanskelig å rette opp i etter at man har forlatt restauranten.
For øvrig høper jeg at du hadde et bra opphold hos oss. Du skriver ikke noe om den øvrige opplevelsen, så denne anmeldelsen er alene basert på erfaringen med resturanten.
Jeg må virkelig beklage den dårlige opplevelen i restauranten. Jeg håper du vil gi oss en sjanse til å vise at vi er langt bedre enn dette. Skulle det være aktuelt med et nytt besøk i fremtiden så setter jeg pris på om du tar direkte kontakt med meg i forkant, slik at vi kan få muligheten til å rette opp i det dårlige inntrykket ditt.
Hilsen Lars - hotelldirektør