Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.com
Scandic Hotels
kr 1 525
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Tron Kjetil
Drammen, Norge
Anmeldelse av Scandic Rock City
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.2 km fra Scandic Rock City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Agoda.com
3.0 km fra Scandic Rock City
Booking.com
    2.6 km fra Scandic Rock City
    74.9 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    49.4 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Fantastisk utsikt fra rommet.
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    66.4 km fra Scandic Rock City
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    66.5 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    grong gard guest house lovely
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    38.6 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Skarnsundet
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    72.5 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Namsos
    Anmeldelser (452)
    Filtrer anmeldelser
    452 resultater
    Vurdering fra reisende
    215
    164
    43
    19
    11
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    215
    164
    43
    19
    11
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    131136 av 452 anmeldelser
    Anmeldt 12. november 2018

    Fantastisk beliggenhet med fin utsikt. Bestill rom med utsikt mot sjøen. God service, god mat. Veldig fint design. God atmosfære, bra konferansesal og sosiale vrimleområder. Ligger nært sentrum og treningssenter.

    Dato for oppholdet: november 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, Happiness41527507492
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lars_Stroem, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

    Hei Happiness41527507492,
    tusen takk for en veldig hyggelig, kortfattet og samtidig detaljert evaluering. Vi kunne neppe ha sagt det bedre!

    Tusen takk for besøket, hjertelig velkommen tilbake til oss på Scandic Rock City.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

    Jeg bodde på Rock City Namsos ifbm. en svømmeturnering der. Hadde lest mye positivt om hotellet. Det sviktet ikke.
    Førsteinntrykket var veldig bra.
    Inngangs partiet er forseggjort og ryddig. Rett ved selve Rock City. Prudence bussen står mellom hotellet og Rock City. Kult.
    Hotellets lobby er veldig strøken.
    Veldig hyggelig innsjekk.
    Rommet var strøkent.
    God seng. Bra standard på badet. Lyst og fint. God utsikt.
    Rett og slett strøkent.
    Jeg spiste 2 middager (fordi det var en pause i stevnet) på hotellet på samme kveld.
    Maten var lekkert servert og smakte utmerket.
    Høflig og effektiv kelner.
    Anbefales virkelig hvis du skal overnatte i Namsos.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, palrestad
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018

    Hei Pål R,
    Alle anmeldelsene du har lest stemmer. Det har du selv fått oppleve. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en flott og detaljert anmeldelse og for at du også sørger for at mange andre kan lese flotte ting om hotellet.
    Takk for besøket, så håper jeg at vi ses igjen ved neste stevne, eller på ett av våre mange andre flott Scandic-hoteller.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 9. oktober 2018

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
    Anmeldt 1. oktober 2018

    Fantastisk hotell som jeg gjerne kommer tilbake til. Beliggenhet ved fjorden og jeg fikk utsikt som jeg ønsket meg. Jeg sov som en baby og nøt en fantastisk frokost. Manglet imidlertid minibar med innhold og det var ikke toalettsaker slik som det sto på hjemmesiden. Personalet høflig og kompetente selv om det var noe rot med sluttoppgjøret

    Dato for oppholdet: september 2018
    • Reisetype: Reiste alene
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, nordligunn
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

    Hei nordligunn, og tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Jeg er veldig glad for at du skriver at du gjerne kommer tilbake.
    Jeg setter pris på at du nevner at det er avvik mellom hva dom finnes på rommet og hva som står på nettsidene. Da får vi anledning til å rette opp slike feil.
    Scandic har ikke lenger minibar, men en lobbyshop der du vil finne det tradisjonelle minibarinnholdet samt mye mer det ikke er plass til i en minibar. Vi har midlertidig beholdt de gamle minibaren på rommene slik at du som gjest kan holde drikke og mat kaldt.
    Takk for besøket, og hjertelig velkommen tilbake.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 25. september 2018

    Dato for oppholdet: september 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lars_Stroem, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
    Vis flere anmeldelser