Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. des. 2018
Hei Tourist49520207927, Takk for at du valgte å bo hos oss, og takk for at du gir oss verdifull informasjon om hvordan du oppfattet oppholdet ditt. Du har definitivt noen poeng som vi skal se om vi ikke kan gjøre noe med relativt raskt. Håper vi får besøk av deg igjen ved neste anledning.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
Flott, nytt og fint hotell i Namsos. God og gratis parkering, hyggelig resepsjon og veldig fint rom i 4 etg. Noe stiv pris for en familie, men er allikevell verdt pengene ift andre hoteller man finner langs norske veier
Dato for oppholdet: november 2018
Spør tkoool om Scandic Rock City
Takk, tkoool
Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2018
Hei tkoool, Tusen hjertelig takk for besøket og for den hyggelige tilbakemeldingen. Flott at du synes hotellet fortsatt ser nytt ut syv år etter at det åpnet! Håper vi får se dere tilbake hos oss på Scandic Rock City igjen ved neste anledning.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk beliggenhet med fin utsikt. Bestill rom med utsikt mot sjøen. God service, god mat. Veldig fint design. God atmosfære, bra konferansesal og sosiale vrimleområder. Ligger nært sentrum og treningssenter.
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Happiness41527507492 om Scandic Rock City
Takk, Happiness41527507492
Lars_Stroem, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Hei Happiness41527507492, tusen takk for en veldig hyggelig, kortfattet og samtidig detaljert evaluering. Vi kunne neppe ha sagt det bedre!
Tusen takk for besøket, hjertelig velkommen tilbake til oss på Scandic Rock City.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Jeg bodde på Rock City Namsos ifbm. en svømmeturnering der. Hadde lest mye positivt om hotellet. Det sviktet ikke. Førsteinntrykket var veldig bra. Inngangs partiet er forseggjort og ryddig. Rett ved selve Rock City. Prudence bussen står mellom hotellet og Rock City. Kult. Hotellets lobby er veldig strøken. Veldig hyggelig innsjekk. Rommet var strøkent. God seng. Bra standard på badet. Lyst og fint. God utsikt. Rett og slett strøkent. Jeg spiste 2 middager (fordi det var en pause i stevnet) på hotellet på samme kveld. Maten var lekkert servert og smakte utmerket. Høflig og effektiv kelner. Anbefales virkelig hvis du skal overnatte i Namsos.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Spør palrestad om Scandic Rock City
Takk, palrestad
Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018
Hei Pål R, Alle anmeldelsene du har lest stemmer. Det har du selv fått oppleve. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en flott og detaljert anmeldelse og for at du også sørger for at mange andre kan lese flotte ting om hotellet. Takk for besøket, så håper jeg at vi ses igjen ved neste stevne, eller på ett av våre mange andre flott Scandic-hoteller.
ingew835
Trondheim, Norge
Anmeldt 9. oktober 2018
Dato for oppholdet: oktober 2018
Verdi
Spør ingew835 om Scandic Rock City
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk hotell som jeg gjerne kommer tilbake til. Beliggenhet ved fjorden og jeg fikk utsikt som jeg ønsket meg. Jeg sov som en baby og nøt en fantastisk frokost. Manglet imidlertid minibar med innhold og det var ikke toalettsaker slik som det sto på hjemmesiden. Personalet høflig og kompetente selv om det var noe rot med sluttoppgjøret
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste alene
Verdi
Spør nordligunn om Scandic Rock City
Takk, nordligunn
Lars_Stroem, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018
Hei nordligunn, og tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Jeg er veldig glad for at du skriver at du gjerne kommer tilbake. Jeg setter pris på at du nevner at det er avvik mellom hva dom finnes på rommet og hva som står på nettsidene. Da får vi anledning til å rette opp slike feil. Scandic har ikke lenger minibar, men en lobbyshop der du vil finne det tradisjonelle minibarinnholdet samt mye mer det ikke er plass til i en minibar. Vi har midlertidig beholdt de gamle minibaren på rommene slik at du som gjest kan holde drikke og mat kaldt. Takk for besøket, og hjertelig velkommen tilbake.