Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Priceline
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (385)
Filtrer anmeldelser
385 resultater
Vurdering fra reisende
177
148
36
13
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
148
36
13
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 385 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved sjøen og storsenter midt i byen.
I disse tider så er ikke alt på stell med hensyn til mat og en kan ikke skryte av det heller. Ingen middagservering på hotellet ennå. Men innredningsmessig er hotell en av de stiligste hotellene jeg har vært på.
Scandic Rock city er ei perle som bærer preg av musikk etter musikere som er oppvokst her.
Kommer gjerne tilbake hit ved en senere anledning

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kuulman64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei kuulman64,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi tar med oss det du poengterer, og håper vi kan ønske deg velkommen til en fin matopplevelse ved neste opphold.

Mvh
Petter
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Reidun Thorsen, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Bra og kult temahotell i Namsos. Vi fikk dessverre ikke sjekket ut Rock City pga Coronasituasjonen gjorde at det bare var omvisning enkelte dager... Hotellet er nytt, rent og kult innredet med detaljer fra Trønder rockeband. Vi har reist en del etter at det ble åpnet opp etter Corona lockdown, men dette er altså eneste hotellet hvor restauranten var helt stengt. Fikk beskjed om at det var pga Corona, men tipper det har med innsparing av midler å gjøre, synd da gjestene får et tilbud mindre og Scandic taper litt mer... Spis på Tinos rett ned i gata!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Venture62905897002, Leder  på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi setter stor pris på at du tra deg tid til det.
Velkommen tilbake ved en senere anledning og riktig god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

For et hotell!! Kjempeflott hotell, fantastisk service, blide og hyggelige ansatte, strålende beliggenhet, god frokost (selv med covid-19 tiltak). Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal hit :)

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, Norskfamilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Venture62905897002, Leder  på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

Tusen hjertlig takk for strålende tilbakemelding og hjertlig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Besøkte hotellet i forbindelse med sykehusbesøk til nær familie. Har bodd der i to netter, og trivdes svært godt. Totalinntrykket er over forventet. Enkelt med parkering, butikk like ved, sentralt samt sjøutsikt gjør at jeg helt sikkert kommer tilbake til dere :-)

Dato for oppholdet: mars 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, jacksA5664AR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde_Tysland, Leder  på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, velkommen tilbake ved senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser