Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Scandic Hotels
kr 1 606
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Magne A
Namsos, Norge
Anmeldelse av Scandic Rock City
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petter Haugli, OtherScandic Rock City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. juli 2020
Hei MAtrio99,

Det er synd å høre at du har hatt disse dårlige opplevelsene med både personale og frokosten vår. Det er ikke slik det skal være, og det blir tatt videre innad i avdelingene.

Jeg håper du kan ta direkte kontakt med meg, slik at vi får ordnet opp i dette.

Mvh
Petter
Front Office Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.2 km fra Scandic Rock City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Agoda.com
3.0 km fra Scandic Rock City
Booking.com
    2.6 km fra Scandic Rock City
    74.9 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    49.4 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Fantastisk utsikt fra rommet.
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    66.4 km fra Scandic Rock City
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    66.5 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    grong gard guest house lovely
    Booking.com
    • Priceline
    • eDreams
    • Vio.com
    38.6 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Skarnsundet
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    72.5 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Namsos
    Anmeldelser (453)
    Filtrer anmeldelser
    453 resultater
    Vurdering fra reisende
    216
    165
    42
    19
    11
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    216
    165
    42
    19
    11
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    8287 av 453 anmeldelser
    Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

    Fin beliggenhet ved sjøen og storsenter midt i byen.
    I disse tider så er ikke alt på stell med hensyn til mat og en kan ikke skryte av det heller. Ingen middagservering på hotellet ennå. Men innredningsmessig er hotell en av de stiligste hotellene jeg har vært på.
    Scandic Rock city er ei perle som bærer preg av musikk etter musikere som er oppvokst her.
    Kommer gjerne tilbake hit ved en senere anledning

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, kuulman64
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

    Hei kuulman64,

    Tusen takk for din tilbakemelding. Vi tar med oss det du poengterer, og håper vi kan ønske deg velkommen til en fin matopplevelse ved neste opphold.

    Mvh
    Petter
    Front Office Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 6. juli 2020

    Dato for oppholdet: juni 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Reidun Thorsen, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
    Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

    Bra og kult temahotell i Namsos. Vi fikk dessverre ikke sjekket ut Rock City pga Coronasituasjonen gjorde at det bare var omvisning enkelte dager... Hotellet er nytt, rent og kult innredet med detaljer fra Trønder rockeband. Vi har reist en del etter at det ble åpnet opp etter Corona lockdown, men dette er altså eneste hotellet hvor restauranten var helt stengt. Fikk beskjed om at det var pga Corona, men tipper det har med innsparing av midler å gjøre, synd da gjestene får et tilbud mindre og Scandic taper litt mer... Spis på Tinos rett ned i gata!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 336gj_rans
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Venture62905897002, Leder  på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

    Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi setter stor pris på at du tra deg tid til det.
    Velkommen tilbake ved en senere anledning og riktig god sommer!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 29. juni 2020

    For et hotell!! Kjempeflott hotell, fantastisk service, blide og hyggelige ansatte, strålende beliggenhet, god frokost (selv med covid-19 tiltak). Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal hit :)

    Dato for oppholdet: juni 2020
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    1  Takk, Norskfamilie
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Venture62905897002, Leder  på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

    Tusen hjertlig takk for strålende tilbakemelding og hjertlig velkommen tilbake!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 4. mars 2020

    Besøkte hotellet i forbindelse med sykehusbesøk til nær familie. Har bodd der i to netter, og trivdes svært godt. Totalinntrykket er over forventet. Enkelt med parkering, butikk like ved, sentralt samt sjøutsikt gjør at jeg helt sikkert kommer tilbake til dere :-)

    Dato for oppholdet: mars 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, jacksA5664AR
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hilde_Tysland, Leder  på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

    Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, velkommen tilbake ved senere anledning.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser