Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 181
Vis tilbud
TripadvisorUSD 181
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
FindHotelUSD 180
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (395)
Filtrer anmeldelser
395 resultater
Vurdering fra reisende
184
151
36
13
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
184
151
36
13
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 395 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger midt i byen. Moderne og fint, i veldig gjennomført stil. En fordel å være litt glad i trønderrock Lett å parkere på baksiden, enkel men god frokost (til å være i corona-tiden).

Anbefaler en tur opp rockestien til Klumpen når du først er der - bare en kilometer opp fra hotellet. Flott utsikt over Namsos derfra!

Dato for oppholdet: august 2020
2  Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Reidun Thorsen, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei 468rikker,
Tusen takk for din gode og utfyllende tilbakemelding.
Velkommen tilabke ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Reidun Thorsen, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Sjelden har jeg betalt så mye ( bor ofte på Scandic) for en natt i ordinært rom. Senga var god og rommet greit. Stengt resturant. Frokost bedre enn forventet ut fra andre anmeldelser her inne. Godt organisert med puljer, ferskt brød og bra utvalg av pålegg. Her tok de smittevern på alvor og vasket grundig mellom bordsettingene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, reisegladtroms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei Reisegladtroms,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på gode tilbakemelding på endringene vi har hatt på vår frokost, og at det synes at vi tar smittevern på alvor.

Håper vi kan ønske deg tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Petter
Front Office Mamanger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Namsos og Scandic har tatt betegnelsen Rock City på alvor. Fra betjeningen til temabaserte etasjer og rom - veldig kult.
Bra rom med gode senger, god frokost med unntak av at eggerøren ikke var like rocka, men mer laget av pulver. Flott utsikt fra restauranten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, SveinH843
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei SveinH843,

Tusen takk for din positive tilbakemelding. Håper vi kan ønske deg tilbake ved et senere tidspunkt.

Mvh
Petter
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

På tur fra Kirkenes og sørover. 11netter, 10 ulike plasser. Men Scandic Namsos tar en klar sisteplass. Dei gav skylden på corona, men når andre også scandic hotell greier det....så står det på vilje og kunnskap. Frokost med brød så gammelt at det var tvers igjennom tørt. Eg spurte først servitør. Sa corona har skylden ????? Eg tok brødet med til resepsjon,ba om å få snakke med ledelsen. Spurte henne om ho mente dette brødet var godt nok til å servere? Ho kjente på det og sa nei. Likevel måtte eg spørre om ho ville skaffe meg nytt. Ho kom ut i matsalen. Låg 1 nytt brød oppå alt det gamle. Sånn at noen faktisk fekk skikkelig brød. Men ho burde jo fjerna det uspiselige. Når det i tillegg er simpleste brødet eg har smaka, Selv ferskt. Billigkneip er bedre. Dei mangla smør, kun margarin. Speilegg var kalde. Mangla bacon. Pålegg var kun vakumpakka + syltetøy. Det fantes ikkje en bit med tomat eller agurk. Kunn vannmelon. Det liker ikkje eg på skiva. Og det var ikkje appelsinjuice. LEDELSE: Det var 20m til rema1000. Går dere tom og har fullt hotell. Skaff mer. En av dei andre gjestene sa det hadde vore like ille i 5 dager. Eit godt råd. Hold dere unna til ledelsen er skifta eller lærer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, groh821
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei Gro,

Først og fremst, ønsker jeg å beklage din dårlige opplevelse ved vårt hotell. Det er ikke slik det skal være. Vi gjennomfører nye tiltak som vi tror skal gjøre frokosten vår bedre. Men det er fremdeles ingen unnskylding. Jeg håper du kan ta kontakt med meg direkte, slik at vi får ordnet opp i dette.

Mvh
Petter
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser