Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
n0rwegians
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Rock City
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reidun Thorsen, General ManagerScandic Rock City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. aug. 2020
Hei n0rwegians,
Tusen takk for en kjempe flott tilbakemelding og for at dere bodde hos oss.

Med vennlig hilsen
Reidun - hotelldirektør
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Priceline
0.2 km fra Scandic Rock City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 896
  • Agoda.com
    kr 896
3.0 km fra Scandic Rock City
    2.6 km fra Scandic Rock City
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • Scandic Hotels
      kr 1 896
    • Booking.com
    0.0 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 050
    kr 966
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 050
    • Priceline
    21.8 km fra Scandic Rock City
    Hotellet
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 975
    • Priceline
    39.6 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    74.9 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    49.4 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Fantastisk utsikt fra rommet.
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    66.4 km fra Scandic Rock City
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    66.5 km fra Scandic Rock City
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Namsos
    Anmeldelser (454)
    Filtrer anmeldelser
    454 resultater
    Vurdering fra reisende
    216
    166
    42
    19
    11
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    216
    166
    42
    19
    11
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    7681 av 454 anmeldelser
    Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

    Hotellet ligger midt i byen. Moderne og fint, i veldig gjennomført stil. En fordel å være litt glad i trønderrock 😊 Lett å parkere på baksiden, enkel men god frokost (til å være i corona-tiden).

    Anbefaler en tur opp rockestien til Klumpen når du først er der - bare en kilometer opp fra hotellet. Flott utsikt over Namsos derfra!

    Dato for oppholdet: august 2020
    2  Takk, 468rikker
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Reidun Thorsen, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

    Hei 468rikker,
    Tusen takk for din gode og utfyllende tilbakemelding.
    Velkommen tilabke ved en senere anledning!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 3. august 2020

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Reidun Thorsen, General Manager på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
    Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

    Sjelden har jeg betalt så mye ( bor ofte på Scandic) for en natt i ordinært rom. Senga var god og rommet greit. Stengt resturant. Frokost bedre enn forventet ut fra andre anmeldelser her inne. Godt organisert med puljer, ferskt brød og bra utvalg av pålegg. Her tok de smittevern på alvor og vasket grundig mellom bordsettingene.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, reisegladtroms
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

    Hei Reisegladtroms,

    Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på gode tilbakemelding på endringene vi har hatt på vår frokost, og at det synes at vi tar smittevern på alvor.

    Håper vi kan ønske deg tilbake ved en senere anledning.

    Mvh
    Petter
    Front Office Mamanger

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

    Namsos og Scandic har tatt betegnelsen Rock City på alvor. Fra betjeningen til temabaserte etasjer og rom - veldig kult.
    Bra rom med gode senger, god frokost med unntak av at eggerøren ikke var like rocka, men mer laget av pulver. Flott utsikt fra restauranten.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, SveinH843
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

    Hei SveinH843,

    Tusen takk for din positive tilbakemelding. Håper vi kan ønske deg tilbake ved et senere tidspunkt.

    Mvh
    Petter
    Front Office Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

    På tur fra Kirkenes og sørover. 11netter, 10 ulike plasser. Men Scandic Namsos tar en klar sisteplass. Dei gav skylden på corona, men når andre også scandic hotell greier det....så står det på vilje og kunnskap. Frokost med brød så gammelt at det var tvers igjennom tørt. Eg spurte først servitør. Sa corona har skylden ????? Eg tok brødet med til resepsjon,ba om å få snakke med ledelsen. Spurte henne om ho mente dette brødet var godt nok til å servere? Ho kjente på det og sa nei. Likevel måtte eg spørre om ho ville skaffe meg nytt. Ho kom ut i matsalen. Låg 1 nytt brød oppå alt det gamle. Sånn at noen faktisk fekk skikkelig brød. Men ho burde jo fjerna det uspiselige. Når det i tillegg er simpleste brødet eg har smaka, Selv ferskt. Billigkneip er bedre. Dei mangla smør, kun margarin. Speilegg var kalde. Mangla bacon. Pålegg var kun vakumpakka + syltetøy. Det fantes ikkje en bit med tomat eller agurk. Kunn vannmelon. Det liker ikkje eg på skiva. Og det var ikkje appelsinjuice. LEDELSE: Det var 20m til rema1000. Går dere tom og har fullt hotell. Skaff mer. En av dei andre gjestene sa det hadde vore like ille i 5 dager. Eit godt råd. Hold dere unna til ledelsen er skifta eller lærer.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, groh821
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Petter Haugli, Other på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

    Hei Gro,

    Først og fremst, ønsker jeg å beklage din dårlige opplevelse ved vårt hotell. Det er ikke slik det skal være. Vi gjennomfører nye tiltak som vi tror skal gjøre frokosten vår bedre. Men det er fremdeles ingen unnskylding. Jeg håper du kan ta kontakt med meg direkte, slik at vi får ordnet opp i dette.

    Mvh
    Petter
    Front Office Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser