Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
ScandicHotels.com
USD 165
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (419)
Filtrer anmeldelser
419 resultater
Vurdering fra reisende
199
157
37
15
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
199
157
37
15
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 419 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Vi fikk rommet til Hans Rotmo. Med nydelig havutsikt. Litt støy fra uterestauranten, så savnet aircondition på rommet sånn at man kunnet hatt vinduet igjen. Restauranten var også stengt mandag og tirsdag midt i høysesongen, den skjønte jeg altså ikke. Personalet som serverte frokosten var ikke videre morgenblid. Jeg fant beskjed om at det var tomt for appelsinjuice. Morgenverten så bare på meg og svarte "ja", og så gikk hun. Uten å takke for at jeg sa i fra, eller smile, eller si "Det skal jeg fikse". Etter en stund så jeg noen som bar på glass med appelsinjuice, så da var den blitt fylt opp. Frokosten var helt grei. Men vi kom rett fra et Thonhotell, som er kjent for storslagne frokoster, så da opplevdes denne litt enkel. Men den var grei. Savnet litt mer utvalg av brød. Heisene var raske.

Romtips: Gratis parkering utenfor, ta med ørepropper, var minikjøleskap på rommet.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bodo2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Kjære Bodo2020, tusen takk for at du bodde hos oss. Vi klarte dessverre ikke å få tak i kokker nok i sommer til å holde restauranten åpen 7 dager i uken, men vi jobber med å få dette på plass. Tusen takk for din ærlige tilbakemelding angående frokosten. Dette tar vi med oss og gjør de korrigeringer som trengs for at det ikke skal skje igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 26. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Tøft hotell midt i Namsos. Rask innsjekk og hyggelig personale. Fin restaurant og bar med sjøutsikt. God frokost med coronatiltak. Rent overalt. Rask utsjekk. QR kode systemet i baren virket ikke så bra da personalet ikke fikk med seg bestillingen. Parkeringsmuligheter uten lademulighet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Kjære April-Elin, Tusen takk for besøket.
Ønsker deg en riktig god sommer, og velkommen tilbake ed en senere anledning!
Med vennlig hilsen Reidun - hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2021

Hotellrommet hadde en temperatur på sikkert 30 grader, så null søvn ennå vinduet sto åpent.. Samtidig var sluket på badet tett slik at hele badet ble fullstendig oversvømt da vi skulle tappe ut av badekaret. Han i resepsjonen ble sur da vi ga tilbakemeldingen og vi fikk ikke så mye som en beklagelse da vi sjekket ut. Svært skuffende!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MIHH21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Kjære MIHH21, det er leit å høre at oppholdet deres ikke ble så bra. Tusen takk for at dere gir beskjed om tett sluk, det fikset vaktmesteren med en gang etterpå. Vi tar med oss det du refererer til og skal se til at det ikke gjentar seg. Aller viktigst for oss er fornøyde gjester, og her har vi dessverre sviktet. Må bare beklage dette på det sterkeste.
Skulle dere ønske å ta en ny natt til oss, så ta direkte kontakt med hotellet, så skal vi finne en god måte å kompensere dere på.
Håper dere får en strålende sommer!
Med vennlig hilsen Reidun - hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser