Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 134
Expedia.comUSD 134
Scandic HotelsUSD 133
PricelineUSD 134
Vio.comUSD 134
TripadvisorUSD 134
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 16. juli 2022

Vi fikk «gitarrommet»; hvor senga og bordet foran var formet som en gitar. Delikat rom og bad med stort badekar. Dessverre ikke sjøutsikt fra dette rommet. Et stort minus var manglende aircondition på soverommet. I praksis umulig å ha vinduet åpent (kun på gløtt var mulig, men da uten gardin foran …). Det ble dårlig luft og varmt og hodepine. God og variert frokost. Middag spiste vi et annet sted.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, toraptus
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Hei Tor,
Tusen takk for besøket og for din tilbakemelding.
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 28. juni 2022

Dato for oppholdet: juni 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022

Anmeldt 29. mai 2022

Nytt og flott hotell beliggende sentralt med fjorden i Namsos. Flott rom og bad. Gratis parkering like på utsiden av hotellet.
Hyggelig personale og god mat i restauranten. God frokost.
Dessverre ingen adgang til Trøderrock-museet. Det må ordnes.

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, bj_rgs2016
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2022

Hei bj_rgs2016,
Tusen takk for at du bodde hos oss på Scandic Rock City.
Dessverre er det ikke vi som drifter Trønderrock-museet. Vi håper også at museumet skal få utvidet sesongen sin, så tilbudet er der for dere tilreisende. Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen!

Anmeldt 18. mai 2022

Dato for oppholdet: mai 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2022

Anmeldt 16. mai 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Reidun Thorsen, Daglig leder på Scandic Rock City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2022