Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk fiskesuppe”
Anmeldelse av Tinos Rastaurant

Tinos Rastaurant
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Namsos
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 44
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Buffet
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Buffet
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Riktignok måtte vi salte den noe selv, men suppa hadde masse godt i seg. Masse fisk og scampi. Dette anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 143 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet på Tinos Hotell og spiste middag på restauranten. Utrolig hyggelig personale, og fantastisk mat. Vi spiste lasagne og villlaks. I følge min mann var lasagnen perfekt, og villaksen jeg spiste var magisk. Sausen til var vanvittig god. Vi spiste tiramusu til dessert, den var også godkjent. Terningkast 6 for nydelig mat og meget god service.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Kristine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Lille Italia i Namsos! Ble anbefalt plassen av vårt hotell. Utmerket god italiensk mat i trivelige lokaler. Service med et smil, det setter vi pris på. Prisnivået var fornuftig og maten kom relativt raskt..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

På vår ferd sørover langs R 17 ble vi sulten på pizza. Tripadviser anbefalte Tinos.Vi ble ikke skuffet. Hyggelig sted med god atmosfære og serviceminded personale. Ekte italiensk pizza og pasta.Anbefales

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Acvhansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2020

Å spise på Tinos i Namsos er alltid forbundet med trivelig atmosfære, god service, hyggelig betjening og ikke minst særdeles god mat! Vi spiser alltid her når vi besøker Namsos og har så langt aldri blitt skuffet. Fornuftige priser på all maten. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, tronderkaill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tinos Rastaurant, så også på

 
Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune
 

Har du vært i Tinos Rastaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din