Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god pizza! ”
Anmeldelse av Tinos Rastaurant

Tinos Rastaurant
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Namsos
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 44
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Buffet
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Buffet
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Det var deilig å få en skikkelig god italiensk pizza etter lang dag i bil. Overraskende bra! Stor og omfattende meny, god service og ålrighte lokaler. Midt i sentrum. Alt i alt en skikkelig god opplevelse!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 141 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hatt flere fine matopplevelser på Tinos, og hadde derfor høye forventninger også til maten vi bestilte som take-away denne gangen.
Maten vi fikk smakte fortreffelig og var av høy kvalitet, men det som drar ned denne anmeldelsen er at det manglet en rett i forhold til bestillingen.
Det var også endret fra bakt potet til fløtepoteter på to av di seks porsonene vi bestillte.
Dette skapte temmelig frustrert stemning, spesielt for den som ikke fikk mat sammen med oss andre.
Etter en telefon til stedet fikk vi orden på saken og fikk tillkjørt den siste porsonen.
Maten var som sagt veldig bra, bare litt synd at di rota det til med bestillingen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, SteinD23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og herlig service fra et jordnært, uformelt og proffesjonelt personale. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MetteSat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hadde fått gode anmeldelser. Innfridde forventningene. Vi hadde kveite og fiskesuppe. Andre gjester virket også fornøyde

Dato for besøk: juli 2020
Takk, groh821
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

En perle i Namsos. Jeg kaller alle gode opplevelser for "perler". Knallgod mat. Både forrett, fiskesuppe, og hovedrett henholdsvis lammefilet og biff (vi var to personer) var fantastisk godt. Ned til minste detalj (al dente gulrøtter og andre grønnsaker!). Desserten Tiramisu var også god. Den var romtemperert. Kunne kanskje ha vært litt tykkere/kremaktig, men god smak! Faktisk også et lite kunstverk. Kan sterkt anbefale denne restauranten. Og et svært hyggelig serveringspersonale!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, RavenValley10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tinos Rastaurant, så også på

 
Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune
 

Har du vært i Tinos Rastaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din