“Gode smaker, fin atmosfære ”
Anmeldelse av Tinos Rastaurant

Tinos Rastaurant
Vurdert som nr. 1 av 26 Restauranter i Namsos
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Buffet
Middagsalternativer: Buffet
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Tinos greier å skape en fin og avslappet atmosfære, både formelt og uformelt på samme tid. Hyggelig betjening og stort utvalg av italienske retter på menyen. Min kjære bestilte penne carbonara og jeg bestilte en pasta marinara. Jeg ba om å få min litt spicey, noe de klarte utmerket. Vi var begge meget fornøyd med måltidet og kan anbefale Tino's på det varmeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Amanda Ø

2024 av 152 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Det var deilig å få en skikkelig god italiensk pizza etter lang dag i bil. Overraskende bra! Stor og omfattende meny, god service og ålrighte lokaler. Midt i sentrum. Alt i alt en skikkelig god opplevelse!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 468rikker
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hatt flere fine matopplevelser på Tinos, og hadde derfor høye forventninger også til maten vi bestilte som take-away denne gangen.
Maten vi fikk smakte fortreffelig og var av høy kvalitet, men det som drar ned denne anmeldelsen er at det manglet en rett i forhold til bestillingen.
Det var også endret fra bakt potet til fløtepoteter på to av di seks porsonene vi bestillte.
Dette skapte temmelig frustrert stemning, spesielt for den som ikke fikk mat sammen med oss andre.
Etter en telefon til stedet fikk vi orden på saken og fikk tillkjørt den siste porsonen.
Maten var som sagt veldig bra, bare litt synd at di rota det til med bestillingen.

Takk, SteinD23
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og herlig service fra et jordnært, uformelt og proffesjonelt personale. Anbefales!

Takk, MetteSat
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hadde fått gode anmeldelser. Innfridde forventningene. Vi hadde kveite og fiskesuppe. Andre gjester virket også fornøyde

Takk, groh821

Reisende som så på Tinos Rastaurant, så også på

Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune

Har du vært i Tinos Rastaurant? Del dine erfaringer!