Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kos”
Anmeldelse av Tinos Rastaurant

Tinos Rastaurant
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Namsos
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 44
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Buffet
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Buffet
Anmeldt 26. august 2020

Nydelig mat, veldig god service. Proffe kelnere.
Kommer tilbake ved en senere anledning!
Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2020
Takk, M6231LPritah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 143 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2020

Var innom Tinos en kveld og tok en pizza. De hadde flere typer og kunne også fås glutenfritt. Den bestilte hadde tynn bunn og smakte veldig godt. Grei blanding av skinke, ost osv. Ellers var betjeningen veldig hyggelig og atmosfæren flott.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, perh958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Et «sikkerstikk» midt i sentrum i Namsos. God service, nydelig mat og rolig, behagelig stemning. Her føler man seg velkommen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Tomme83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Tinos greier å skape en fin og avslappet atmosfære, både formelt og uformelt på samme tid. Hyggelig betjening og stort utvalg av italienske retter på menyen. Min kjære bestilte penne carbonara og jeg bestilte en pasta marinara. Jeg ba om å få min litt spicey, noe de klarte utmerket. Vi var begge meget fornøyd med måltidet og kan anbefale Tino's på det varmeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Amanda Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Det var deilig å få en skikkelig god italiensk pizza etter lang dag i bil. Overraskende bra! Stor og omfattende meny, god service og ålrighte lokaler. Midt i sentrum. Alt i alt en skikkelig god opplevelse!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tinos Rastaurant, så også på

 
Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune
 

Har du vært i Tinos Rastaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din