“En liten stopp på tur nordover.”
Anmeldelse av Tinos Rastaurant

Tinos Rastaurant
Vurdert som nr. 1 av 26 Restauranter i Namsos
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Buffet
Middagsalternativer: Buffet
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Helt nydelig mat. Vi spiste Penne Orientale med en litt spicy karrisaus. Det var såååå godt. Servitørene anbefaling av vin var også midt i blinken. Avsluttet med hjemmelaget is av den italienske typen(gelatin), alt veldig smakfullt. Må ikke glemme å nevne de hyggelige servitørene som jobber der. Topp service. Anbefaler denne restauranten på det varmeste.

Takk, FrankJohnnyS

Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Nydelige pastaretter tilberedt på ekte italiensk vis med ingredienser fra Italia. Det har også et utvalg råvarer til salgs. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 42ingerlisel
Anmeldt 13. september 2021

God mat, trivelige servitører, greit prisnivå. Fint sted å sitte ned, men stengte kanskje vel tidlig?

Dato for besøk: august 2021
Takk, mortencola
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, trivelig betjening og vennlige priser.

Restauranten ligger midt i sentrum av Namsos og har store lyse lokaler. Enkel innredning, men maten er veldig god.

Spiste indrefilet, anbefales 👌

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, thorsgaard
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Vi tok middagen her fordi restauranten er rated som nr 1 i Namsos. Fint sted! Kjempefin ung kvinnelig servitør. Mye folk. God atmosfære. Greie priser. Pastaen var veldig god og vår sønn likte pizzaen godt. Servicen var rask og proseccoen var kald. Eneste grunn til at stedet ikke får mer enn tre poeng er fordi jeg må sammenligne den med de øvrige anmeldelsene mine.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, April-Elin

Reisende som så på Tinos Rastaurant, så også på

Namsos, Namsos kommune
Namsos, Namsos kommune

Har du vært i Tinos Rastaurant? Del dine erfaringer!