Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tørt og kjedelig ”
Anmeldelse av Jordbaerpikene Levanger

Jordbaerpikene Levanger
Vurdert som nr. 15 av 18 Restauranter i Levanger
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Var innom og kjøpte oss hvert vårt ostesmørbrød. Disse var middels gode da de var tørre og med en salat til som godt kunne vært servert i mindre biter. Vi valgte å drikke vann til maten, dette var lunkent og ingen isbiter å finne. Kaffen var siste skvett på kanna og var ca like varm/lunken som vannet.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Turisten16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 19 anmeldelser

Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Veldig mye god varmmat og kaldmat. Hyggelig betjening. Burgerne kunne vært litt bedre, men generelt god mat til hele familien

Dato for besøk: februar 2020
Takk, gizmobear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

God, variert meny med hyggelig betjening.
Godt med et roligere spisested/kafe å slappe av litt under en handlerunde.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 685sigbj_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Et godt utvalg av nydelig og variert mat. Har vært der og spist to ganger i løpet av sommer/høst. Fin plass for alle aldersgrupper. Litt stiv i pris i forhold til mengde mat.

Dato for besøk: september 2019
Takk, MonaEmilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig kafé. Men mat å drikke er helt gjennomsnittlig men til en litt stiv pris. Gode kaker.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Snorkfroken3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordbaerpikene Levanger, så også på

Levanger, Levanger kommune
 
Levanger, Levanger kommune
Levanger, Levanger kommune
 

Har du vært i Jordbaerpikene Levanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din