“Nydelig mat. Koselig sted”
Anmeldelse av Nabo'n i Nerby'n - STENGT

Nabo'n i Nerby'n
Prisklasse: USD 7 - USD 14
Beskrivelse: Nabo'n er din nye møteplass i nerby'n i Levanger. En kafe med sin egen sjarm. Heimlaga mat. Godt drikke. Spesiell atmosfære. Bakgård på godværsdager.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat.
Koselig sted å spise. Har en bakgård man kan sitte i og bord inne. Rene toaletter og hyggelig betjening.

Takk, 950benedicter

Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Flott kafé med nydelig suksessterte og god kaffe. Avslappende bakgrunnsmusikk, originalt møblement. Kjip beliggenhet, utsikt kun til vei.

Takk, MathiasKj
Anmeldt 6. august 2018

Flott kafe med kjempegode smørbrød av den hjembakte sorten
Trivelig betjening og koselige lokaler..håper den går bra fremover

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Rogjak
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Kjempeflott kafé med all sort servering.Fra store pai stykker til kjempedigre kanelsnurrer og annet godt.Om jeg skulle bemerke noe så skulle jeg ville hatt flere parasoller i bakgårn fordi det var varmt å sitte i sola en varm sommerdag

Takk, I9471DFkarinl
Anmeldt 3. juli 2018

Følg med på det som skjer i Levanger. Denne gangen fikk jeg med meg opera i Bjørvika (altså Ytterøya). Fantastisk! Tidligere i sommer hadde de familieteater på torget som fikk topp omtale. Du kan kombinere med spelet på Stiklestad, gå tur i Staupshaugen eller på sjeteen ved Eidsbotten. De har det meste.

Takk, Kirsten U

Reisende som så på Nabo'n i Nerby'n, så også på