ToneSissel
Dato for oppholdet: desember 2018
Kristine S, ResepsjonssjefThon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. des. 2018
Hei Tone,

tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Gjester som deg gjør oss så glad. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når det måtte være. Riktig god jul til deg når den kommer!
0.0 km fra Thon Hotel Backlund
    • Radissonhotels.com
    37.6 km fra Thon Hotel Backlund
    Se flere hoteller i Levanger
    Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Bodde her i forbindelse med jobb, så var minimalt på hotellet. Valgte hotellet fordi på hjemmesiden så det fint og moderne ut. Da jeg kom inn på rommet luktet det maling og rommet var gammelt og slitt. Badet var fint og virket nyoppusset. Malingslukta gikk bort da jeg åpnet vinduet og luftet ut, men hver kveld da jeg kom tilbake fra jobb var vinduet lukket av renholderne og det stinket maling igjen. Sov dårlig fordi jeg synes rommet vae gammelt og creapy. Pluss for god frokost med rikelig utvalg.
    Om du skal i området anbefaler jeg mye heller Scandic Stiklestad som ligger 15 min unna.

Dato for oppholdet: september 2018
    2  Takk, Hanne S
    Kristine S, Resepsjonssjef på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei! Først vil jeg take for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, disse er viktige for oss. Deretter må jeg bare beklage at oppholdet ikke levde opp til dine (og våre!) forventninger. Det stemmer at rommet du bodde på var nymalt og jeg har stor forståelse for at dette ikke ble optimalt. Vi vil gjerne gjøre opp for oss, så vi håper du vil komme tilbake til oss ved en senere anledning så vi får muligheten til å rette opp ditt inntrykk av oss - med oppgradert rom og da enda bedre frokost!

Anmeldt 22. september 2018

Hotellet ligger sentralt. Servicen var god og rommet var enkelt, rent og pent med god seng. Noe støy fra gaten tidlig på morgenen. Den store overraskelsen var maten. Både lunsj og middag var av ypperste klasse med nydelige og spennende smaker. Blid og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: september 2018
    Takk, Eia1950
    Kristine S, Resepsjonssjef på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Kjære gjest, tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi har satt fokus på matopplevelsen denne høsten og det gleder meg å høre at dette høster resultater. Du er hjertelig velkommen tilbake når det måtte være! En god høst ønskes deg, med vennlig hilsen Kristine, resepsjonssjef.

Anmeldt 20. august 2018

Rommet var nyoppusset, romslig og meget praktisk utrustet. En hyggelig resepsjon med kaffe, lesestoff og plass for avslapning. Frokosten var for oss meget "tilpasset", dvs vi fant det vi vanligvis spiser, og der var mer enn nok av "alle sorter".
    Parkeringen like utenfor er i snaueste laget, men gode muligheter i grei gangavstand.
    Alt i alt et hotell vi gjerne kommer tilbake til!

Dato for oppholdet: august 2018
    1  Takk, Henning I
    Kristine S, Resepsjonssjef på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2018

Hei Henning, tusen takk for kjempefin tilbakemelding! Det gleder meg at både rom, resepsjon og frokost levde opp til dine forventninger og vi håper absolutt at vi får gleden av å ha deg på besøk igjen en dag!

Anmeldt 6. august 2018

ikke et hotell jeg vil anbefale, dårlig rom og dårlig frokost. Det var ikke friskluft anlegg på rommet vårt, og det var endel gate støy. Biler motorsykler hele natten.

Frokosten var kjedelig, og de gikk tom for kaffe to ganger på morran.

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, kristiankaastad
    Kristine S, Resepsjonssjef på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018

Hei Kristian, jeg beklager så mye at oppholdet ikke stod til forventningene, slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi vil ta kontakt med deg for en videre beklagelse og håper vi får gleden av å ønske deg tilbake til oss ved en senere anledning!

Anmeldt 9. juli 2018

Kjekt for meg å bo her (har overnattet tidligere), da jeg skulle til Ytterøy morgenen etter (kort vei til fergeleie). Hyggelig betjening og god service. Frokosten er enkel, men god, og senga er bra. Gratis parkering mellom kl.15.00-08.00.

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, carlhakon
    Kristine S, Resepsjonssjef på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Hei Carl Håkon,

takk for så fin tilbakemelding! Vi ønsker deg en fortsatt god sommer og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.