Jessica
1,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juli 2020via mobile enheter
Jostein Austli, Daglig lederThon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. aug. 2020
Hei Jessica
Jeg beklager så mye at oppholde ikke stod til forventningen, slik skal det ikke være. service under velkomst og frokost har vi hatt en skikkelig gjennomgang på nå.
Jeg ønsker og takk deg for dine tilbakemelding.
Videre håper jeg at du ved en senere anledning likevel vil komme tilbake til oss, så vi får anledning til å rette opp ditt inntrykk av oss.
Mvh.
    Treningssenter
    55.9 km fra Thon Hotel Backlund
    Se flere hoteller i Levanger
    Anmeldt 14. juli 2020

meget gode senger til voksne. Sovesofa som seng til nr.3 var god å ligge på også for voksne. svært god frokost og service til frokosten.
    Fikk nylaga eggerøre med bacon. Badekar på badet som var meget populært hos de yngste. Greit å parkere i nærheten av hotellet og ikke veldig kostbart heller

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, bj_rnidarf2020
    Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2021

Takk for en super tilbakemelding.

Ønsker deg velkommen igjen :)

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på 4 som bodde på et familierom ifbm ferien. Utvendig og rommene bærer litt preg av at det er et eldre hotell. Familierommet var helt greit, 2 stk gode dobbeltsenger og flislagt bad. Frokosten var også helt grei, god plass mellom bordene, brød og rundstykker i poser og en ferdig tallerken med ost, kjøttpålegg og eggrøre. Gode smittevernregler for covid-19. Et helt greit hotell for ei natt, kommer gjerne igjen.

Takk, kubjelle

Takk for en super tilbakemelding :)

Velkommen igjen!

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Skrekkelige rom. Skulle sove nær jeg kjørte sørover vêr og trengte søvn. Rommet var forferdelig, sengen hakket verre. Ingen sjans å sove der. 1195,- bortkastede kroner. Velg heller Rhon Trondheim eller Scandic Stiklestad som er nye med flotte gode senger.

Er svært reisevant, bor mye på hotell men dette burde blitt refundert i sin helhet

Minste badene jeg har opplevd.

Stian, 45, Oslo.

2  Takk, StianHJensen

Hei Stian,

Beklager for at du fikk en dårlig opplevelse hos oss, vi har nå i ettertid fått oppgradert rommene med nye og bedre senger.

Håper du ønsker å komme tilbake hos oss igjen, velkommen :)

Anmeldt 9. juli 2020

Et fint hotell å ta ett stopp på. Ettersom det er Corona-tid så er jo frokosten noe begrenset. Men smakte godt allikevel. Rommet var stort med gode senger. Kan anbefale et stopp på Thon Hotel Backlund.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    1  Takk, Shortstaysworldwide

Takk for en flott tilbakemelding !

Velkommen igjen :)

Anmeldt 6. juli 2020

Det var litt tilfeldig på vår vei sørover at vi valgte å ta inn på dette hotellet. Vi angrer ikke på det valget.

Backlund er plassert i Levanger sentrum nær brygga og trehusbebyggelsen som byen er kjent for. Rommene har helt grei standard og personalet var veldig hyggelig.

Jeg synes også hotellet fortjener skryt for måten frokost-serveringen under korona-restriksjoner er løst på. Frokost-tallerkenene og tilbehøret var smakfullt og variert. Mye bedre enn på "finere" hoteller jeg har spist på i samme periode.

2  Takk, ChristianM91

Takk for en flott tilbakemelding !

Velkommen igjen :)