Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (144)
Filtrer anmeldelser
144 resultater
Vurdering fra reisende
18
33
63
13
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
33
63
13
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 144 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020

meget gode senger til voksne. Sovesofa som seng til nr.3 var god å ligge på også for voksne. svært god frokost og service til frokosten.
Fikk nylaga eggerøre med bacon. Badekar på badet som var meget populært hos de yngste. Greit å parkere i nærheten av hotellet og ikke veldig kostbart heller

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, bj_rnidarf2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2021

Takk for en super tilbakemelding.

Ønsker deg velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på 4 som bodde på et familierom ifbm ferien. Utvendig og rommene bærer litt preg av at det er et eldre hotell. Familierommet var helt greit, 2 stk gode dobbeltsenger og flislagt bad. Frokosten var også helt grei, god plass mellom bordene, brød og rundstykker i poser og en ferdig tallerken med ost, kjøttpålegg og eggrøre. Gode smittevernregler for covid-19. Et helt greit hotell for ei natt, kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kubjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2021

Takk for en super tilbakemelding :)

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Skrekkelige rom. Skulle sove nær jeg kjørte sørover vêr og trengte søvn. Rommet var forferdelig, sengen hakket verre. Ingen sjans å sove der. 1195,- bortkastede kroner. Velg heller Rhon Trondheim eller Scandic Stiklestad som er nye med flotte gode senger.

Er svært reisevant, bor mye på hotell men dette burde blitt refundert i sin helhet

Minste badene jeg har opplevd.

Stian, 45, Oslo.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, StianHJensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2021

Hei Stian,

Beklager for at du fikk en dårlig opplevelse hos oss, vi har nå i ettertid fått oppgradert rommene med nye og bedre senger.

Håper du ønsker å komme tilbake hos oss igjen, velkommen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Et fint hotell å ta ett stopp på. Ettersom det er Corona-tid så er jo frokosten noe begrenset. Men smakte godt allikevel. Rommet var stort med gode senger. Kan anbefale et stopp på Thon Hotel Backlund.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Shortstaysworldwide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2021

Takk for en flott tilbakemelding !

Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Det var litt tilfeldig på vår vei sørover at vi valgte å ta inn på dette hotellet. Vi angrer ikke på det valget.

Backlund er plassert i Levanger sentrum nær brygga og trehusbebyggelsen som byen er kjent for. Rommene har helt grei standard og personalet var veldig hyggelig.

Jeg synes også hotellet fortjener skryt for måten frokost-serveringen under korona-restriksjoner er løst på. Frokost-tallerkenene og tilbehøret var smakfullt og variert. Mye bedre enn på "finere" hoteller jeg har spist på i samme periode.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ChristianM91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2021

Takk for en flott tilbakemelding !

Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser