Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 180
Vis tilbud
Booking.com
USD 181
Vis tilbud
ZenHotels.com
USD 166
Vis tilbud
Hotels.comUSD 180
Priceline
Agoda.comUSD 190
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (147)
Filtrer anmeldelser
148 resultater
Vurdering fra reisende
20
33
65
13
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
33
65
13
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 148 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Elendig!!! Hotellet så koselig ut fra utsida, men inne.. gammelt, slitt, det kan man leve med, men to separate, svært lave senger på rommet. Måtte krype opp fra sengene, i tillegg dårlig luft på rommet. Vi hadde rom mot veien, og her kjører biler med høy musikk og mye støy frem og tilbake til de sene nattestimer!! Sengene ristet pga bilene! Til frokost ba vi om glutenfritt brød, det skulle de ordne, etter 40 min var det fortsatt ikke glutenfritt brød å få. Pålegget er inntørket og varmmaten enten for lite eller for mye stekt!! Anbefaler på ingen måte å bo på dette hotellet!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, reismuff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei.
Jeg beklager så mye at oppholdet ikke stod til forventningene, slik skal det ikke være.
Vi ønsker og komme i kontakt med deg for en videre beklagelse. Og håper vi får gleden av å ønske deg tilbake til oss bed en senere anledning. For å rette opp inntrykket.
Mvh
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Veldig fin beliggenhet ved Sejersteds park i Kirkegaten midt i byen. Et trivelig mellomstort hotell med en interessant historie. Våken og hyggelig betjening. God frokost i pen spisesal med utsikt mot parken.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, FritsW5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Frits
Takk for din tilbakemelding vi setter, stor pris på det.
Mvh
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vanligvis fornøyd med Thon, men dette hotellet holdt ikke standard! Dårlig/lik null ventilasjon og dårlige senger. Frokosten ble ikke fylt opp ordentlig. Ingen egg, yoghurt osv. Når det ble fylt på brød, kom det noen tørre, gamle rundstykker..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Johannesofi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Johanne
takk for at du tok deg tid til grundig kommentar. Samtidig beklager så mye at vi leverte under pari, slik skal det absolutt ikke være.
Vi jobber hver dag for å bli bedre. Og slik du opplevde oss skal det ikke være.
Videre håper jeg at du ved en senere anledning likevel vil komme tilbake til oss. Så vi får anledning til å rette opp ditt inntrykk av oss.
Velkommen skal du være.
Mvh
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Dette var virkelig ikke bra.

Vi kom litt over kl 2100, kjøkkenet var stengt fikk vi beskjed om. Folk satt og spiste men det var helt umulig å lage noe til oss.
Vi bestemmer oss bare for å legge oss, rommet er utstyrt med teppe på gulvet som antageligvis ikke har vært byttet eller vasket ordentlig på mange år. Var rimelig tett og sår i øya når vi våknet.
Men det verste var støy fra gata, herregud så mye bråk hele natta. Ville aldri trodd at det fantes så mange rånere på et sted. Musikkanlegg som en russ ville blitt misunnelig for.

Hårføner virket ikke og det var bare et håndkle som var stort nok til å tørke seg med.

Nei vi skal aldri stoppe å sove på Levanger flere ganger på vei nordover eller sørover.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MariaH1706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Maria
Beklager så mye at oppholdet ikke stod til forventningen.
Videre håper jeg at du ved en senere anledning likevel vil komme tilbake til oss, slik at vi får rettet opp inntrykket av oss.
Hjertelig velkommen skal du være.
Mvh
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Å angre for en overnatting, vil jeg nødig gjøre igjen, men det er følelsen vi sitter igjen med etter denne overnattingen. Først måtte vi vente 40 minutter på å få sjekke inn. Ingen beklagelse for det, selv om vi hadde med små barn. Dårlig mottakelse! Rommet var lite og slitt. Lite plass til å legge fra seg gjenstander, både på badet og rommet generelt.

Frokosten hadde det minste og dårligste utvalget vi opplevde på en gjennomreise i Trøndelag den uken. Coronavennlig riktig nok, men merkelig de fortsatt gjorde det på denne måten, da de andre hotellene har gått tilbake til vanlig buffet nå som det er mulig igjen.

Skuffende å oppleve et Thon hotell på denne måten. Vi har vært på mange fine Thon hoteller og har vært svært fornøyd, men dette er ikke ett hotell vi vil anbefale videre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, JessicaSun87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Jessica
Jeg beklager så mye at oppholde ikke stod til forventningen, slik skal det ikke være. service under velkomst og frokost har vi hatt en skikkelig gjennomgang på nå.
Jeg ønsker og takk deg for dine tilbakemelding.
Videre håper jeg at du ved en senere anledning likevel vil komme tilbake til oss, så vi får anledning til å rette opp ditt inntrykk av oss.
Mvh.
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser