Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 184
Vis tilbud
Booking.com
USD 177
Vis tilbud
ZenHotels.com
USD 161
Vis tilbud
Hotels.comUSD 184
PricelineUSD 186
FindHotelUSD 185
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (148)
Filtrer anmeldelser
148 resultater
Vurdering fra reisende
20
33
65
13
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
33
65
13
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 148 anmeldelser
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Kan begynne med det positive. Hyggelig betjening, faktisk god seng og frokost helt på det gjevne.
Men hallo! Thon hotell anno 2020.
Dusjforheng det er for dårlig.
Null ventilasjon kombinert med vegg til vegg teppe i hele hotellet, er ikke optimalt.
Renslighet på rommet var ikke bra.
Så til den prisen, forventer mann litt mer. Og ikke minst av Thon. Jeg bruker så og si alltid Thon, og er stort sett fornøyd med det.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, r_ffer_ffas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Har bodd på backlund to ganger. Første gang på vanlig rom i juli 2020. Dårlig frokost og dårlig standard på rommet.

Andre opphold var bryllupsnatten vår. Da fikk vi et kjempefint rom. Betalte 500kr for blomster, sjokolade og få frokost på rommet. Sjokoladen var en aftereight pakke og blomstene var en liten rosebukett fra kiwi. Frokosten var ypperlig, men liten ulempe at servitøren gikk inn på rommet uten og banke på. Litt kleint morgenen etter bryllupet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, synnove94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristine Sandberg, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Hei Synnøve, takk for din anmeldelse. Jeg beklager at du har vært uheldig med dine opphold. Vi håper du vil komme tilbake til oss ved en senere anledning så vi får rettet opp ditt inntrykk. Ta i så fall gjerne kontakt med oss direkte, så får vi gitt deg et plaster på såret.

Vennlig hilsen Kristine, resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Elendig!!! Hotellet så koselig ut fra utsida, men inne.. gammelt, slitt, det kan man leve med, men to separate, svært lave senger på rommet. Måtte krype opp fra sengene, i tillegg dårlig luft på rommet. Vi hadde rom mot veien, og her kjører biler med høy musikk og mye støy frem og tilbake til de sene nattestimer!! Sengene ristet pga bilene! Til frokost ba vi om glutenfritt brød, det skulle de ordne, etter 40 min var det fortsatt ikke glutenfritt brød å få. Pålegget er inntørket og varmmaten enten for lite eller for mye stekt!! Anbefaler på ingen måte å bo på dette hotellet!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, reismuff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei.
Jeg beklager så mye at oppholdet ikke stod til forventningene, slik skal det ikke være.
Vi ønsker og komme i kontakt med deg for en videre beklagelse. Og håper vi får gleden av å ønske deg tilbake til oss bed en senere anledning. For å rette opp inntrykket.
Mvh
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Veldig fin beliggenhet ved Sejersteds park i Kirkegaten midt i byen. Et trivelig mellomstort hotell med en interessant historie. Våken og hyggelig betjening. God frokost i pen spisesal med utsikt mot parken.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, FritsW5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Frits
Takk for din tilbakemelding vi setter, stor pris på det.
Mvh
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vanligvis fornøyd med Thon, men dette hotellet holdt ikke standard! Dårlig/lik null ventilasjon og dårlige senger. Frokosten ble ikke fylt opp ordentlig. Ingen egg, yoghurt osv. Når det ble fylt på brød, kom det noen tørre, gamle rundstykker..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Johannesofi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Johanne
takk for at du tok deg tid til grundig kommentar. Samtidig beklager så mye at vi leverte under pari, slik skal det absolutt ikke være.
Vi jobber hver dag for å bli bedre. Og slik du opplevde oss skal det ikke være.
Videre håper jeg at du ved en senere anledning likevel vil komme tilbake til oss. Så vi får anledning til å rette opp ditt inntrykk av oss.
Velkommen skal du være.
Mvh
Jostein Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser