Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 195
Vis tilbud
Hotels.com
USD 195
Vis tilbud
Trip.com
USD 169
Vis tilbud
TravelocityUSD 195
FindHotelUSD 181
ZenHotels.comUSD 201
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (156)
Filtrer anmeldelser
156 resultater
Vurdering fra reisende
22
35
65
16
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
22
35
65
16
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 156 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Tok en natt her på vei sørover. Burde gjort mer research, for kan bare si oss enige med andre anmeldere ang støy, små rom, varmt, ekkelt teppegulv… De samme(?)rånerne spilte musikk sommeren 2021, akkurat som i 2020, tydeligvis. Vinduene måtte stå åpne(på vidt gap), da rommet var supervarmt, til tross for 15 grader ute, så nattesøvnen uteble pga støy og dårlig luft. Badet var som på en dårlig lugar, og dusjdørene trenger en god vask.
Frokosten var helt grei, hverken mer el mindre.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, coastal00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Varmt på rommet (ingen air condition) så måtte ha alle vinduene oppe. Det resulterte i mye støy fra rånere som spilte høy musikk og dro på med bilene på veien til langt på natt. Ene ungen måtte sove med headsett på får i det hele tatt å få noe søvn. Og klokka seks om morran står det en turbuss på tomgang rett utenfor vinduet i lang tid. Ikke å anbefale om du vil ha sove om natta. Ta i tilfelle med sov i ro.

Romtips: Velg et annet hotell.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, fruangell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde et stort lyst rom med gode senger. For minste i familien var det veldig stas å bade i badekar.
Nydelig frokost: variert og god mat. Serviceinnstilt personal.
Vi er veldig fornøyd med oppholdet! Kommer gjerne tilbake ved anledning.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Margarita V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021 via mobile enheter

Det beste hotellet på Norgesturen vår - og frokosten var FANTASTISK!!
Tilfeldighetene gjorde at vi havnet i Levanger, og det ble en hyggelig opplevelse. Stort rom, sentralt og som sagt nydelig frokost og serviceinnstilt personal

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annelisenn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2020

Ok standard på rom, og godt rengjorte rom. God og variert frokostbuffet. Men ulyden som oppleves på nattestid gir dårlig søvnkvalitet. Litt svakt at man ikke kan bli tilbudt annet rom når man bor der flere netter og ulyd fra vannrør ikke forsvinner.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Rolf Henryford K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2021

Takk for tilbakemeldingen.

Vi har tatt tak i disse problemene og håper ditt neste opphold hos oss blir fantastisk !

Vi ønsker deg velkommen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser