Hugo M
Anmeldelse av Thon Hotel Backlund
3,0 av 5 boblerAnmeldt 4. nov. 2022
Dato for oppholdet: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Julie Vangen, Gjestetjenester/resepsjonThon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. feb. 2023
Hei Hugo
Takk for din tilbakemelding.
Slik skal det ikke være, Vi jobber hver dag for og gi best mulig opplevelser for våre gjester.
Her har rutiner glippet.
Håper du kommer tilbake slik at vi får rettet opp inntrykket.
Team Backlund
    31.8 km fra Thon Hotel Backlund
    32.3 km fra Thon Hotel Backlund
    Se flere hoteller i Levanger
    Anmeldt 7. oktober 2022 via mobile enheter

Beliggenhet er perfekt. Et hyggelig Hotel med en fantastisk frokost. Her finnes noe for de fleste.
    Det er mulig å få kaffe uansett hvor tidlig du våkner.
    Rask og enkel utsjekk.
    Har bodd her flere ganger, og kommer nok igjen .

Dato for oppholdet: september 2022
    Takk, solgunnh486
    Anmeldt 21. september 2022

Veldig bra hotell, flott middag og veldig hyggelig folk. Vi spiste en middag i resturanten med hjort som var helt fantastisk. Rommet var fint og hyggelig og oppholdet var veldig bra. Lett å finne frem og god betjening

Dato for oppholdet: september 2022
    Takk, RagnvaldH4
    Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2022

Takk for hyggelig tilbakemelding.
    Vi setter veldig pris på det.
    Jostein på Backlund

Anmeldt 24. august 2022

Ingen form for lufting på rommet, annet enn vinduet på en liten glippe. Når du da trakk for de store tunge gardinene, kom det ikke luft inn i hele tatt. Gjorde ikke bedre med teppegolv heller!!
    Greit nok hotell for en natt, grei frokost.

Takk, Hupsey
    Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2022

Hei takk for tilbakemelding.
    mvh
    Jostein Backlund

Anmeldt 23. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde bestilt ett dobbeltrom og ett enkeltrom. Når vi kom og skulle sjekke inn var det ett helt bryllupsfølge i resepsjonen. Det tok da en evighet å få utdelt rom, og når vi til slutt fikk rom så fikk vi to enkeltrom. Vi klaget på dette og fikk nytt rom.

Vi fikk heller ikke tilbud om vann, sjokolade etc som er vanlig for Thon medlemmer.

Veldig mye bråk om natta, både ute og inne.

Frokosten var god.

Takk, Torbjørn H

Hei Torbjørn
    Takk for din tilbakemelding.
    Beklager at du opplevde innsjekken slik.
    Hyggelig å høre at du likte frokosten.
    Håper at du kommer tilbake slik at vi får rette opp inntrykket.
    Jostein Backlund

Anmeldt 10. august 2022

Vi hadde bestilt rom (for nesten 3 måneder siden) med to enkeltsanger, men da vi kom til rommet hadde det dobbeltseng, Vi klagde og fikk beskjed om at det ikke var ledig rom med enkeltsanger. Da jeg ikke ga meg fikk vi til slutt rom med 2 enkeltsanger likevel. Rommet vi da fikk var helt ok, men det var fryktelig mye bråk fra kjøretøy på veien rett utenfor hele natta.
    Hotellet forlangte nesten 300 kroner mer for rommet enn avtalen løs på, og vi måtte betale. Da jeg senere dokumenterer avtalen skriftlig fikk jeg som svar at jeg skulle få pengene tilbake ved utsjekk. Da vi skulle sjekke ut var det nytt personale, og vi måtte krangle på nytt for å få pengene tilbake.
    Etter å ha reist Norge på langs i 14 dager og ha overnattet på flere forskjellige hotell var dette det eneste som ikke greide å holde styr på inngåtte avtaler. I tillegg er hotellrommene dyre. Her betaler man også 400 kroner ekstra pr døgn for å ha med hund, andre hotell ligger oftest på 200 eller 250 pr natt.

Takk, lailamD8529TT
    Jostein Austli, Daglig leder på Thon Hotel Backlund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2022

Hei Laila.
    Først, takk for tilbakemelding. Veldig viktig for oss at du gir oss dette.
    Slik skal det ikke være.
    Denne uka har vi evaluert sommer`n hos oss. Og tatt opp din tilbakemelding som case.
    Da vi skal lære av dette.
    Når det gjelder dyr på rom er dette, en pris som er felles for alle i Thon Hotels
    Jeg ønsker og komme i direkte kontakt med deg. Så hvis du kan sende meg din epost på :jostein.austli@olavthon.no
    mvh
    Jostein